Poslednja ispravka: skydrummer (6.12.2019. u 0:20)
Meni je taj kaiš jedan ogroman plus Sky. Nosim ga sigurno godinu i po dana svaki drugi dan (bilo leto ili zima), čak zapravo i svaki dan kada sam na objektu pa ga uveče promenim i jedino što se desilo je da su alke sada od nošenja postale onako vrlo pokretne u svojim da nazovem to pregibima u koje su ušivene.
Ne mrzi me da odšrafim lugove i izvučem kaiš kako bih ga oprao u mašini i bez obzira kako ga uprljam ostaje kao nov posle pranja.
Zaista sam prezadovoljan satom i planiram sledeći najverovatnije GW-B5600HR-1ER ili neki njemu blizak model.
Hvala.
Još jedno pitanje. Zašto odšrafljuješ lugove kada skidaš kaiš? Samo izvučeš kaiš kao svaki nato kaiš (razumem da je kaiš malo deblji pa malo teže ide).
Ah ključan momenat sam ispustio Sky, tj. bolje da ovo nisam ni pominjao.
To je samo zato što ja sat kad perem kaiš usput temeljno očitsim. Verovali ili ne ikao deluje tako lepo na fotografiji narukvica kao i sam sat su bili izloženi svemu što možeš da zamisliš s obzirom da sam se bukvalno svuda zavlačio u pratnji ovog sata. Staklena vuna i slični materijali su jedan primer.
Tako da doista iako je deblji i krući od nato kaiša izvući ga i odvojiti od sata nije nikakav problem.
Mudmaster GG1000, moj pratilac za skoro svaku priliku.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pratim
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Skijaška.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Malo mi se nakupilo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks sajtovi