Zelim da kupim G-Shock, jos uvek se nisam odlucio koji model, pa me zanima gde mogu naci ali kod nas u Srbiji, ako je moguce da dobijem linkove ili ako neko od vas prodaje satove da se javi...
Hvala puno!
Btw iz Nisa sam
Zelim da kupim G-Shock, jos uvek se nisam odlucio koji model, pa me zanima gde mogu naci ali kod nas u Srbiji, ako je moguce da dobijem linkove ili ako neko od vas prodaje satove da se javi...
Hvala puno!
Btw iz Nisa sam
v1bE-
Ako se ne varam S&L Watches je ovlašćeni distributer, a možeš i online putem da naručiš sat! Mada mislim da mnoge manje radnjice imaju casio satove u ponudi, pa tako verovatno i G-shock.
btw
dobrodošao na forum!
Pozdrav
Awwww, samo jos da se odlucim :sad:
Hvala na odgovoru, a i na toploj dobrodoslici.
v1bE-
Pa ako tražiš neke klasike a da su malo pristupačniji onda definitivno obati pažnju na serije 5600, 6600, 6900, 9000 (Mudman), 9100 (Gulfman)! Mudman je verovatno jedan od najrobustnijih u ovoj gomili. Mislim da ga pojedini članovi imaju u svojoj kolekciji pa možda mogu da ti prenesu i neka lična iskustva i eventualno iznesu zamerke ako ih imaju.
Pozdrav
Pa zainteresovao sam se za Gulfman G-9100, video sam da ima vise modela tako da ako budem birao bice to Gulfman ali jos uvek ne znam koji... AL cene u Srbiji bas i nisu toliko pristupacne...
v1bE-
Blago tebi...
Gde si uzeo satove? Po kojim cenama, uf dobar je i ovaj Mudman kad god vidim sliku stalno promenim misljenje
v1bE-
Treba i ovo videti
http://www.satovi-online.com/catalog/
Videcu da ovih dana prosetam do Casiove radnje u gradu, ukoliko bude u ponudi konkretno model GWM 5600R-1, ozbiljno cu razmisliti o kupovini (i po ok ceni)...
Poslednja ispravka: Watchman (22.7.2010. u 3:30)
Izvinjavam se što sad ulećem u diskusiju I ja sam se predhodnih dana zagrejao za kupovinu G-Shock-a. Za oko mi zapadaju modeli iz 5600 serije, koji imaju solarno napajanje i Atomic Timekeeping, u suštini kao taj model koji si ti pomenuo. Sad ukoliko si prošetao do radnje, molio bih te da napišeš da li si našao taj ili neki sličan model, i kolika je cena. Ja sam gledao po netu i ništa nisam pronašao.
Bookmarks sajtovi