heheeee... ma polako, možda se skupi za oba ! Pa Srbija je ovo, ima para kao drva, bre
heheeee... ma polako, možda se skupi za oba ! Pa Srbija je ovo, ima para kao drva, bre
Victorinox - real steel with mechanical soul
Ako ti se sviđa, kupi ga. Šta košta da košta. Neka je najgori i najskuplji, ako ti se sviđa i greje ti srce kad ga vidiš, kupi ga. Pare će doći i proći, a merak nema cenu. Ne šalim se uopšte.
...ja se vozim tom politikom do slovce , pa na jelovniku sve češće krompir i sardina.
Ja,ja greje srce ali hladi novcanik.
Evo,citam na wusu otvorise temu i takmice se ko kupi vise komada istog RAF modela pa majku mu bozju gde smo mi a gde su oni.Pao sam u depresiju ili sto bi on rekao:TOMA ZDRAVKOVIC-Dva smo sveta razlicita - YouTube
Poslednja ispravka: Sky-Balkan (27.9.2012. u 9:17)
Eeee , videh i ja to o čemu pričaš... nekad mi dodje da zaplačem, majke mi.
Opet me hvata ona ista manija za G-Shock-om , gde ne mogu da spavam (ladno se probudim u pola noći) . Sa druge strane, da se obradujem nekim od modela, možda bi bio izbačen iz kuće, od strane ukućana. Bem ti satove, razboleh se živ...
Sad je bar jasno zasto su ovom modelu dodali termometar da nam obojici izmere temperaturicu cim pomislimo na njih.
Poslednja ispravka: Sky-Balkan (27.9.2012. u 15:31)
Ne bih inače linkovao post sa drugog foruma, ali ovaj je po meni naročito prikladan za ovu temu. Razlog je taj što opis potiče od iskrenog ljubitelja, koji uživa u svojim satovima i stvarno ih dobro poznaje. Za razliku od većine "gshockaholic-a" na WUS-u, koji nemaju svoje mišljenje nego pitaju druge Which one is more collectible, which one would you get? itd...
Skycockpit!
sat izgleda fenomenalno kao neki stelth watch ali mislim da je neoprostiva greska da casio sa tolikim markerima neba bolje osvetljenje u mraku.
Bookmarks sajtovi