Iskreno, stekao sam utisak da je samo hteo da me od**be :|. Cim sam izvadio narukvicu i pokazao mu poceo je da vrti glavom. Kao ne moze to da se uradi, to kod sajdzije da probam... Mozda kada bi bila serijska proizvodnja ali za jednu narukvicu nece. Kad je pokazao na rupice i cak i za to rekao da mu treba specijalni alat sve mi je bilo jasno. Jbg, ne zeli covek da se zeza sa time, verovatno je procenio da treba puno posla a da mozda ne bi mogao da mi to adekvatno naplati. Pitao sam ga i za parce koze da mi proda i to je rekao da ne prodaje vec da probam u dve radnje u njegovoj blizini.
Inace, na buvljaku sam juce nasao set probojaca (kao na snimku ) po 300 dinara i nasao sam jednog decka sto prodaje kaiseve. Sa njim sam se dogovorio da mi donese parce koze 20x6 cm (+/- par cm u duzinu) za 300 dinara. Kaze donece u subotu. Zao mi je samo sto pri sebi nisam imao narukvicu da mu pokazem, mozda bi on bio voljan da napravi. Pokazivao mi je neke kaiseve sto je pravio od ostataka koze i to stvarno odlicno iz gleda (po tome vidim da ima zivaca da se malo vise potrudi). Ponecu narukvicu u subotu pa mozda i sa njim nesto dogovorim.
Sad razmisljam da sam mozda trebao malo vece parce da narucim ili jos par traka koze pa da se malo igram . A za kopce, mozda bi mogli da se organizujemo - jedan group by.
Bookmarks sajtovi