A nisam video sve postove, odgovoricu svima!
-ma rupice u redu, to je ok , nego bi bilo lepo da kopča bude makar malo masivnija. I da, crvena je bolja varijanta...
Angel, pogledaj varijantu koju ima Sima na onom njegovom Seiku monako. Mozda bi mu onakva cak i bolje stajala...boju naravno biras sam,i obradu koze...
^
Na ovaj si mislio ?
Evo vam link da ne tražite, u pitanju su 3. i 4. fotografija, post #5 .
sima hrabri - moja kolekcija
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
next year at this time I'll be a millionaire
Ovo je sportski sat namenjen je Moto trkacima pa sam ga i zamislio sa rupicastim kaisem.
@backarelli.
Ja Puga ne mogu da cekam, pokusao sam u par navrata ali imam neko prokletstvo da se satovi ne zadrzavaju dugo kod mene, provalim im brzo vreline, mane njihovo srce i onda ugledam nesto drugo i jednostavno se zaljubim u sat i moram da ga imam pa sve ucinim da ga dobijem i tako se rastanem starih ljubavi da bi dobio i osvojio novu ljubav prema satu, prokletsvo je znam .
Pugu svaka cast, ali ako ga nema na lageru i ako ga ne bi cekao vise od par dana vrlo rado bih ga uzeo.
@Vladane, predbrojcanici i jesu poput instrument table na kolima i motoru!
@Clarisa, starijeg brata sam imao ali ga moj prijatelj oteo od mene isti dan, jednostavno se zaljubio u njega, a ja sam narucio ponovo isti takav tako da ga ocekujem negde u Junu, jedna njegova fotkica!
@zmajcek, mislim da znam ali isto tako mislim da je jarke crvene boje ali meni treba tamna bas kao na kazaljkama? Juce me zvali da mi kazu da mi je stigao kais za Fortis-a
Uh zmajcek, odlican je, gde???
Poslednja ispravka: ANGEL II (13.12.2011. u 23:33)
cestitke i od mene zemo na prinovi
^^ E,bas taj. Odlican je, po meni. Nije napadan,a ima tu sportsku notu
aaaa jok ne valja
sapnucu ti bpm
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi