Da li ima sanse da se nadje u bg-u?
SOFT SILICON BLACK TIRE 20mm STRAP 25 Jewles Rotomatic Watch, Automatic , Manual wind Vintage , slim quartz watch Tungchoy:
Hvala puno.
Pozdrav
Da li ima sanse da se nadje u bg-u?
SOFT SILICON BLACK TIRE 20mm STRAP 25 Jewles Rotomatic Watch, Automatic , Manual wind Vintage , slim quartz watch Tungchoy:
Hvala puno.
Pozdrav
tesko.
bila je vec slicna tema: link
jole777 kaže:
ja sam imao jednu repliku sa ovakvom narukvicom (kvalitet je diskutabilan ali bila je preudobna u svakom slucaju) i kad mi je umro sat ja ga debil bacio celog, nije mi palo na pamet da skinem narukvicu!!!
Koja širina ti treba? Ja mislim da ih ima u Novom Sadu ali bih morao da proverim jer nisam 100% siguran i ne znam koja im je cena.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
U Banjaluci ima i mislim da kosta oko 10e!
Cini mi se da sam vidjeo u BG na uglu Cvijiceve i 29. Novembra...
To je casovnicarska radnja, ali ne znam kako se zove.
Nadam se da sam pomogao
Dragone,ako nije problem,vidi da li ima tih narukvica (22 mm) u NS.
Nije problem, pogledaću pa ću javiti do kraja nedelje. Prilično sam siguran da sam ih video a mislim da je i cena bila ispod 10e, no ne držite me za reč. Proveriću pa javljam.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala puno na informacijama,meni treba 20mm pa ako neko naleti neka javi.
Poz.
Bookmarks sajtovi