Da probam da ilustrujem, nešto ovako sam zamislio, samo umesto kože metnem gumu
Da probam da ilustrujem, nešto ovako sam zamislio, samo umesto kože metnem gumu
Razumeo sam.
Nego za koji sat si to planirao?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Za onaj Vodolaz što ga metnuh u Slike satova koji vam se sviđaju.
Opasno mi se dopada sat, ali nažalost stiže sa kožnim kaišem. Zamislio sam da bi mu odlično stajala neka guma sa sitnim reljefom, poput tih šara sa automobilske gume, ili eventualno onih sitnih diamond pruga. Možda grešim, ali meni liči da bi mu stajalo. A baš sam se nameračio na sat.
Mozda je bolje da prvo kupis sat, pa kad stigne da vidis.
Precnik je 46mm, tako da je pitanje kako bi izgledao na tankoj narukvici.
To je svakako plan, ali to sve ide uskoro, nadam se Anyway, širina kaiša za njega je 24 mm, to već znam, pa ne škodi da pripremam sve potrebne delove u isto vreme. Ništa gore nego da stigne lep sat koji ne može da se nosi Edit: ovaj fabrički kožni je isto relativno tanak, koliko videh, i to ne deluje loše. Gledao sam i dosta slika sa foruma, gde su ljudi na varijante ovog sata kačili svašta, čak i neke prst debele čelične narukvice, i rekao bih da zbog smirenog dizajna sat može da istrpi svašta. Doduše, ja bih ipak nešto primirenije da napravimAko sve prođe kako treba, taman će oko praznika biti slobodnih ana a se uz neki topao čaj igra sa promenom narukvice
Poslednja ispravka: araphel (22.11.2012. u 15:29)
Ovako iz glave (posto nemam nikakvog iskustva sa leptirima) tvoja ideja, araphele, deluje potpuno logicno i izvodlljivo. Samo je debljina gume mozda problem.
Ovo ima sve elemente kao ovo:
Ako leptir moze na kozu, ne vidim nijedan razlog zasto ne bi mogao i na gumu?!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
^Na takvoj narukvici ne bi trebalo da bude problema.
Samo da se potrefi debljina.
Iskreno i ja se slazem da bi mu gumena (silikon) narukvica bas cucnula! Ali opet to je stvar ukusa.. Araphel jel imaju neke slike kako je to ispalo?
p.s. jel ima negde u Beogradu da se kupe ove leptir kopce, ili mora preko neta da se porucuje?
kako omeksati gumeni kais od seiko mnogo je krut
bt321
Obilato ga namaži glicerinom i ostavi tako da stoji bar 24 sata.
Ne očekuj velike promene.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi