Mozes ga skuhati da dobije konturu ruke pa je ugodniji za nosit. Ja ga stavim u salicu unutra oba kraja remena da se zakrive uz rub salice i onda prelijem vrelom vodom. Drzi 10-20 sekundi i pod hladnu vodu.
Mozes ga skuhati da dobije konturu ruke pa je ugodniji za nosit. Ja ga stavim u salicu unutra oba kraja remena da se zakrive uz rub salice i onda prelijem vrelom vodom. Drzi 10-20 sekundi i pod hladnu vodu.
Možda ovo pomogne, mada mišljenja učesnika teme su različita.SKX007 - Boiling stock rubber band
Pominju kuvanje kaiša ( ne kažu koliko dugo i koliko puta ), neki su savili kaiš u unutrašnjosti šolje pa sipali vrelu vodu kako bi se kaiš savijo i kasnije bolje nalegao na ruku.
Poslednja ispravka: skydrummer (19.10.2014. u 14:29)
Da,ovo sa kuvanjem uspeva ali upravo kako je i objašnjeno-da se lakše prilagodi konturama ruke i time bude prijatniji za nošenje.
Njegova struktura se neće promeniti-ostaće tvrd.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Da ne otvaram novu temu, moje pitanje se dotiče ove, skoro je isto...
Dok čekam isporuku sata malo sam se zanimao gledanjem drugih narukvica (već kupio 2 nato ) pa sam se sjetio Shibumi-evog posta za Seiko odličan 5.
Eh sad` meni se mnoooogo (a kome ne?) sviđa sve na fotki ispod
Prinova izgleda OVAKO a mislio sam da je spojim sa ovom narukvicom:
Brady Black Sailcloth Strap with Yellow Stitching
Nisam vidio da ima narukvice koje dolaze sa leptir kopčom pa sam mislio da je iskombinujem sa
Flip clasp (HeKFS-10) 22mm stainless steel brushed finish.
Zašto brushed - mat? Zato što SKZ211J1 ima mat kućište. Nije baš ista kao na Seiku sa fotke iznad ali ne nađoh bolje.
Kakvo je vaše mišljenje? Otvoren sam za sve konstruktivne prijedloge.
Poslednja ispravka: GizmoID (14.2.2015. u 8:40)
Poslao sam mail Brady-u i isti dan dobio odgovor. Narukvica je 22mm kod lugova i suzava se na 20mm na kraju.
Bookmarks sajtovi