Nisam znala kako da naslovim temu, ali objasniću u tekstu. Vidim pominju se razni kaiševi/narukvice : nato, zulu, rhino, možda i ovi imaju svoj naziv ?
Pre, hm, dosta godina imala sam sat sa kožnim kaišem. Pošto se pohabao otišla sam kod časovničara da ga promeni, on je jednostavno isekao moj stari i bez vađenje igala (valjda se tako zovu) stavio ovakav :
Kaiš na krajevima ima komad tankog savijenog lima, koji se nalazi između dva sloja kože, ne vidi se i deluje kao štipaljka, jednostavno se navuče preko igle i klikne. Pretpostavljam da većina vas bez problema zna da promeni klasičan kaiš brže nego što bih ja postavila ovakav, ali dobro je znati da ima drugačijih rešenja. Pri tome je bio od fine kože. Frka, krećete u neku posetu, birate garerobu i na kraju... boja kaiša vam se ne slaže uz nju. OK, ništa lakše uzmete drugi sat, ali za nas sa jednim ili čak dva, ovo je baš zgodno.
Mislim tu i na dress code satove, koji su pominjani nedavno, zavisno od boje odela, cipela i sl. stavite kaiš u odgovarajućoj boji i prevac poslovni sastanak ili pak svadba, svadba, svadba, hej...
Izvinjavam se na crtežu, postala sam seniorka, ali što se crtanja tiče i dalje sam u juniorskoj kategoriji.
Bookmarks sajtovi