Svaka pomoc je dobrodosla. Primetio sam da se prljavstina nagomilava izmedju karika na narukvici. Cime ocistiti. Suva krpa/maramica ne daje dovoljno dobre rezultate.
Svaka pomoc je dobrodosla. Primetio sam da se prljavstina nagomilava izmedju karika na narukvici. Cime ocistiti. Suva krpa/maramica ne daje dovoljno dobre rezultate.
razdvojiš narukvicu na kopči i četkica za ruke ili zube i malo tekućeg sapuna čine čuda, ili si nabavi ultrazvučnu perilicu ,najobičnija 50eurića. i ubaciš je u nju bez sata naravno
mislim da ce cetkica vrsiti posao .
hvala na savetu
Interesuje me da li postoji nacin da se staroj metalnoj narukvici vrati sjaj i kako?
Ili je ipak kupovina nove resenje?
Napomena: narukvica ima mnostvo sitnih ogrebotina bez i jedne velike tako da izgleda pomalo matiralo i iznoseno (a i nije da nije).
Hvala
čim je opereš izgledat će ljepše
možeš je i polirati ali ti je onda kompletno sjajna a za matiraje djelova narukvice već moraš imat dosta prakse
postoje posebne tečnosti za ultrazvuk ali može poslužiti i obična voda . Ultrazvuk u tekućini stvara sitne mjehuriće koji usljed nastale temperature explodiraju te na taj način odvajaju nečistoću iz pora , što je veća frekvencija čiste se manje pore
Bookmarks sajtovi