Bravo za tebe,Seika i Puga Veličanstvenog
Bravo za tebe,Seika i Puga Veličanstvenog
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bravo za Simu bravo za Pugo, znaci sad i Balkan ima konja za trku kad su u pitanju kozni kaisi, sta reci Seiko Monako bezvremenska klasika, to fali u mojoj kolekcii usput zamolio bi Puga da mi na licnu poruku posalje neki orjentaconi cenovnik, unapred hvala
Au stvarno Pugo, moram opet da pohvalim jos jedno prelepo remek delo, svaka cast i samo tako nastavite.
Pozdrav...
brutalno izgleda, svaka cast!!!
Auuu Simo kakav sat....evo balavim... :p
Pugo, svaka cast na kaisu...!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Hvala drugari na komentarima. Simi NAROČITO, zato što me je trpeo tokom izrade kaiša (gnjavaža mojim pitanjima i predlozima).
taman posla, pugo, pravo je zadovoljstvo bilo saradjivati sa pravim profesionalcem koji vodi racuna o svakom detalju!
hvala jos jednom! da znas da vise vodim racuna o kaisu, nego o satu!
jole777 kaže:
Kaisi su vrh!svaka cast!!! da li postoji neki izlozbeni prostor gde bi moglo da se dodje i malo razgleda?
Nažalost, ili pre bih rekao na sreću, izložbeni prostor ne postoji jer, i da ga ima, ne bih imao šta da izložim. Kaiševe radim samo po narudžbini, svaki je primerak za sebe, unukat. Na ovom našem forumu prikazan je prvi moj kaiš, a bez kontakta sa vrsnim poznavaocima tema vezanih za satove, a pre svega dobrim ljudima, sajt sam po sebi (iako je u toku izrada mog sajta) ne bi dobio pravi smisao. Jedino što se i ja, posle učlanjenja, UPECAH na mamac zvani sat. Zapostavio sam malo pravo pecanje.
Pugo
nisam stigao juce sve da okacim, pa se evo jos nesto, ne zamerite sto gnjavim...
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi