Prvi nalet fotki sam izdrzao ali ovaj drugi.... ne znam....
Monaco ti je odlican, a narukvica je "uspeli sastav na zadatu temu"!
Prvi nalet fotki sam izdrzao ali ovaj drugi.... ne znam....
Monaco ti je odlican, a narukvica je "uspeli sastav na zadatu temu"!
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Kaiš je vrhunski, svaka čast.
Kaiš za sat-šnalu "Calvin Klein" lady's, genuine phyton.
Poslednja ispravka: dragon (8.8.2011. u 20:58)
Razgledao sam slike i vidim da pugo pravi dobre kaiseve ali da li vrede toliko s obzirom da najeftinija i najprostija varijanta kosta 2000 dinara a za te pare se moze kupiti jedan hirsch ?
Gde to piše da je Hirsch merilo kvaliteta kada pričamo o kožnim kaiševima? I ko kaže da za Hirsch vredi dati 2000 dinara? Nije ni Hirsch tako sjajan i bajan, raspadaju se i ti kaiševi 2 dana nakon što se iznesu iz prodavnice iako koštaju ČAK 2000 dinara.
Da li PUGO kaiš vredi ili ne onoliko koliko ga ceni osoba koja ga je napravila znaćeš samo ako sud o kvalitetu doneseš na osnovu ličnog iskustva sa tim kaišem.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
idem u ponedeljak da narucim narukvice,i kad uradim kacim slike i iz licnog iskustva pricam o kvalitetu i vrednosti istih
Vecina na ovom thread-u ti iz licnog iskustva moze reci da su odlicne
Kada Milanu odgovara narukvica za njegov Zenith odgovarace i meni za moj ML Postavicu slike ovde kad bude uradjena i nadam se da cu biti zadovoljan kao i vi ovde
Bookmarks sajtovi