Takav uzorak je izgleda postao standard(sve sami krokodili).....gledaj da narukvica bude od prave kože,a ne od imitacije!
Takav uzorak je izgleda postao standard(sve sami krokodili).....gledaj da narukvica bude od prave kože,a ne od imitacije!
Ćao drugari,
ja sam generalno novajlija na ovom forumu, ali sam stari lisac što se tiče izrade predmeta od kože. Ovde imam postavljenu jednu fotografiju, a ostale fotke (mala prezentacija), možete pogledati na ovom linku.
Voleo bi da mi date neki komentar....
http://www.youtube.com/watch?v=owa1MU_rVv4
pugo svaka cast,odlicno odlican izbor za panarai,odlicna podloga za ovaj snimak (oficirska tasna JNA)
Pugo odlicno izgledaju narukvice. Cak imas i brendirane. Jel radis po narudzbi, i koliko ti treba da napravis?
Pozdrav
Da evo i ja sam zainteresovan za cene
Bez ljutnje ali odgledah klip i da budem iskren, ja tamo ništa ne vidim. Klip je ok za prezentaciju ali su narukvice nekako u drugom planu. Bilo bi lepo ako bi postavio kvalitetnije slike tvojih radova (eventualno i okvirne cene), kako bi koliko toliko mogli da vidimo kakav je kvalitet izrade narukvica i na šta ti radovi liče.
Možeš čak i da otvoriš neku svoju temu u okviru ovog podforuma pa da nam se tamo predstaviš sa radovima.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala, biće još toga.
Evo, potrudio sam se ,kao amater za fotografiju, da malo bolje prikazem neke od kaiševa.Pošto radim samo po narudzbini, kaiševi na fotografijama su "pozajmljeni" od kupca. Što se cene tiče ona u mnogome zavisi od zahteva naručioca, odnosno u pitanju je vrsta koze od koje se kaiševi rede, šnale (kojih inače kod nas nema već ih naručujem van srbije), i drugih detalja. Zbog svega ovoga najbolje bi bilo da me zainteresovani za kaiševe kontaktiraju preko maila: pugo@gmail.com.
Izvinjavam se zbog dupliranih fotki. hvala na razumevanju, i dobronamernim primedbama.
Kaisevi su odlicni...Ne zaostaju mnogo za HIRSCH LIBERTY kaisevima rucne izrade.Puno uspjeha u daljem radu!
Bookmarks sajtovi