Prvoklasna narukvica za prvoklasni sat.....
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Još jedno Pigijevo remek djelo! Nije neko iznenađene,jer se od njega više ništa drugo ne očekuje.
Larosa, svaka čast na ukusu,jer je kaiš bas dobro legao.
Veliko je pitanje, da li staviti na ruku, ili ga "zastakliti" na pokretnom stalku i okačiti na zid , uz dobro izabrano osvetljenje...
Sigurno bi više uživao, nego u gledanju TV-a...
Pugo , neću da ti tapšem, jer me ubiše dlanovi posle svakog tvog posta ! Svaka čast, majstore !!!
Svaka čast majstore!
ovako : kajis by majstor pugo mi je odavno na monsteru, i tacno je onakav kakav sam hteo
da bude. to sam ovde drugarski prijavio i to nije vise zanimljivo.
za svoju dusu sam sada za vikend pokusao da uporedim kajiseve , i to uradio sa sledecim:
original sa sturmanskog, original sa seika srp017, original sa certine, kuki flexi punjeni,
seikov gumeni sa skx-a i po meni rang lista ide ovako:
1) pugo, bez konkurencije
2) seiko original sa srp017
3) kuki
pugo je na prvom mestu zato sto je koza dobra, debela i cvrsta, pa se moja paranoja od
gubitka sata tu malo smanjuje, seiko je ispred kukija jer je, ma kako meni to cudno bilo,
meksi i nekako prijatniji na ruci, a kuki je ispred svih obicnih iz istog razloga iz koga je seiko pre
kukija.
cetrina, iako bez mane, nije usla u prva tri zato sto je skroz obicna.
napomena : dobio sam za novu 2011. fossil decker, po novogodisnjim praznicima sam otrcao u bpm-ov
servis i zamenio metal originalnom fossil narandzastom kozom, i koza je na mestu gde se dodirivala sa
kucistem sata pocela da se guli i da gubi boju. kada sam reklamirao to u servisu objasnjeno mi je da oni
na kajiseve jednostavno ne daju garanciju i da tu nema zamene, bez obzira sto su oni i montirali kajis.
sve se to desilo u par nedelja.
bio sam toliko besan da sam trazio vracanje metalne narukvice, a onaj odrani kajis sam im ostavio za uspomenu.
sve u svemu, posto sam potpuno siguran da se takva glupost kod puga nikada ne bi desila,
jos jedna pohvala pugu zbog poverenja koje na drugim mestima, eto, nisu zasluzili.
ovo sam davno hteo da napisem ...
....zasigurno nisi prvi, koji se požalio na bpm Svakako je dobro, što si to izneo na forum. Ja prvi nisam znao da ne daju neki vid garancije na kaiševe.
Bookmarks sajtovi