Imao sam u rukama diaboliq-ovo remenje, Chronissimo, KAIN Heritage i ne mogu se otet dojmu da su tvoji remeni jos malo iznad toga. Jedva cekam da na ruku stavim PUGO remen. Svaka cast za ovo sto radis.
Imao sam u rukama diaboliq-ovo remenje, Chronissimo, KAIN Heritage i ne mogu se otet dojmu da su tvoji remeni jos malo iznad toga. Jedva cekam da na ruku stavim PUGO remen. Svaka cast za ovo sto radis.
Svaka čast Pugo, kaiš izgleda fenomenalno, a ovo što je jole rekao najviše govori o tvojim proizvodima.
Samo nastavi tako.
Hvala boss-u i svim forumašima.
Ovakve i slične komentare smatram kao "nov domaći".
Staraću se.
postajes pravi Srpski brend....
lepo je i znati te....
next year at this time I'll be a millionaire
Tačno tako Milane,privilegija je znati čika Gojka,eto i mog satića nadam se da se vama dopada bar upola koliko meni.Oduševljen sam,stoji kao saliven iako ga nosim tek dva dana.Imam relativno tanak ručni zglob tako da su kaiševi koji mi odmah odgovaraju retki.O kvalitetu i finalnoj obradi izlično je već govoriti,PUGO je sinonim za vrhunski kaiš
Blessed is he who in the name of charity and good will shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon those with great vengeance and with furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know that my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.'
Ma kod Made by Pugo kais nadzivi i sat...bez servisiranja..
-uplaši me na sekundu... ...pa se setih ,da sam servisirao ss
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
ja sam danas bio kod Puga za Pana ali paz molim te jos nije gotov...samo uzeo mere..
razocarao sam se
Bookmarks sajtovi