Majstore Pugo...secas li se onogggg Panerai znas.... ))
Majstore Pugo...secas li se onogggg Panerai znas.... ))
next year at this time I'll be a millionaire
... ako je ovo namestaljka gde ja treba da kazem : ˝ako ti pugo ne vrati panerai, ja cu da ti dam svoj
panerai˝ od tog posla nema nista.
Kako rečima opisati pravo remek delo majsor-Puga !?!
Kako smo već i navikli, očekivao sam vrhunski rad, tako da sam pripremljen psihički otišao po sat. Kako je majstor-Pugu pošlo za rukom da prevazidje sva moja očekivanja i maštu, nemam pojma... samo znam da sam zamalo infarkt od sreće dobio, kad sam video ovo zajsta umetničko delo ! Ja ću okačiti u ovoj temi jednu sliku (ostale u svojoj galeriji), a prave slike za ovu temu, očekujem od majstor-Puga... Majstor-Pugo ,živ nam bio 150 godina !!!!!!!!!
Brzo kači slike u galeriju, ne mogu do sutra da čekam...
Zakačio !
Imao sam privilegiju da dobijem slike na mail od Bakija,pre nego sto ih je okacio na forum i mogu reci da je pugo stvarno odradio fenomenalan posao. Mada nije to samo posao,vidi se sa koliko ljubavi radi satove.Kada na to dodate njegovo umece,dobija se nepogresiva kombinacija a musterije prezadovoljne.
Kod ovog modela narukvice posebno se istice boja konca koja se savrseno uklapa sa satom. Znam da je to bila pugova ideja.Nije pogresio...naprotiv,izgleda fenomenalno.A Baki je "odlepio' od srece.
Pugo,svaka cast.
Ali gledajuci ovo starno sat izgleda prelepo..ne kazem da nije bio lep i pre Puga ali Baki ubo si ga kao i Pugo
next year at this time I'll be a millionaire
Da, upravo tako... zajedno smo kroz konverzaciju došli do zaključka, gde je Pugova ruka to sve fenomenalno i ne pogrešivo odradila. Moja ideja je bila sa crvenim (bordo) štepom, gde je Pugo izneo svoje vidjenje sa ovim prelepim "luminate" koncem, sa kojim sam se oduševio. Ostale moje želje (dopunjene njegovim idejama i iskustvom) o sveukupnom izgledu je više nego sproveo u delo.
Bookmarks sajtovi