Sretni ste sto imate takvog majstora u Bg-u i na forumu. Cini mi se da ona stara - odijelo cini covjeka se itekako moze primijeniti na satove i remenje. Satovi dobiju novi zivot na pravom remenu.
Sretni ste sto imate takvog majstora u Bg-u i na forumu. Cini mi se da ona stara - odijelo cini covjeka se itekako moze primijeniti na satove i remenje. Satovi dobiju novi zivot na pravom remenu.
Poslednja ispravka: jole777 (30.5.2012. u 19:13)
moj sturmanski je na kukiju, nekako mi sad dodje zao samoga sebe...
p.s.
cekam i ja puga za jedno odelce, za skx 009, nije sve tako crno ...
Sto duze cekas, to veca radost kad napokon stigne!
sad kad je pugo osv(j)etlao obraz smem malo da pisem o njemu, a da se ne shvati pogresno...
ja sam ga upoznao pocetkom devedesetih (to sam vec napisao). tada sam bio na pocetku studija,
i koliko sam mogao odvajao sam vreme da se bavim streljastvom. naravno, za moj pistolj je bila
dovoljno dobra samo najbolja futrola pa sam tako i dosao do puga.
... e tu nije bas sve proslo idealno. pugo je mene ubedjivao kako daje na sve sto pravi dozivotnu garanciju,
a ja sam, u skladu sa opstom paranojom tog vremena, naravno, zakljucio da me gadno folira. pugovu futrolu
nemam ni dan danas, ni jednu jedinu.
oni koji su ipak poverovali i kupili te futole su ih u medjuvremenu prosetali od slovenije do kosova, po kisi,
snegu, suncu, na temp. od - 30 do + 40 C, i uspeli su samo da ih izgrebu ili izgule. koliko znam, sve su jos
uvek zive i upotrebljive.
u odnosu na futrole za oruzje odelca za satove su pocetni kurs obrade koze, tako da sam potpuno siguran da
je sve ovo sto covek radi mnogo dobro i da ce dugo da traje, osim sto i lepo izgleda.
p.s.
... a mozda mi uspe da ga predjem pa da mi ipak napravi osim odelceta i futrolu koju, eto, nisam kupio pre
dve decenije, a trebalo je ...
Zanima me gde bih u Beogradu mogao da nađem veliki izbor kaiševa? Pošto nisam iz Beograda, ali ću uskoro dolaziti, više bi mi odgovarale neke radnje koje su na nekim poznatijim mestima (centru i sl.)..
Obzirom da je ovo tema o kaiševima, trebao bi mi jedan konstruktivan predlog, zahvalan sam na svakoj sugestiji, a mnogo bi mi značilo mišljenje majstor Puga, koji se bavi izradom kaiševa za satove. Konkretno, radi se o Raketinom modelu, sa podeocima na 24 sata. Hteo bih da nabavim nov kaiš, sa tzv. podloškom, za ovaj sat. Sam dizajn sata je malo specifičan, konkretno ima 2 krunice.
Slika je sa interneta
Moze li mi ko pomoci kako da stignem do majstor Puga? Pre par dana sam mu poslao poruku na mail a juche i na PM ali ostadoh bez odgovora. Mozda ima kakva tajna lozinka!?
A,možda je na odmoru.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi