Jel zna neko sta je sa majstor Pugom, vidim da mu je poslednja aktivnost na forumu bila 2. jula, a meni hitno treba jedan kais
Ako ima neko broj telefona na koji se moze dobiti majstor, neka mi posalje poruku
Jel zna neko sta je sa majstor Pugom, vidim da mu je poslednja aktivnost na forumu bila 2. jula, a meni hitno treba jedan kais
Ako ima neko broj telefona na koji se moze dobiti majstor, neka mi posalje poruku
...mislim da majstor-Pugo trenutno ne radi, a i kod njega nema varijanta "hitno-kaiš" . To zaboravi i kad počne sa radom...
Da li znate možda gde bih mogao da kupim dobar kožni kaiš u Beogradu? Moj najveći problem je što mi je potrebno da kopča bude zlatne boje... U BPM-u imaju Piero Magli kaiševe i rekli su mi da mogu da premeste zlatnu kopču sa nekog drugog kaiša koji imaju, ali sam mislio da pogledam šta se još nudi. U S&L-u imaju Hirsch kaiševe, ali nijedan nema zlatnu kopču, mada su mi i oni rekli da bi mogli da mi je stave na kaiš kada bih je ja imao. Da li se Hirsch kaiševi prodaju još negde u Beogradu? Kakva je ponuda kaiševa kod časovničara? Mogao bih i u nekoj časovničarskoj radnji da pogledam, ali je njih zaista mnogo, pa bi mi pomoglo ako neko zna koji časovničari kakve kaiševe nude. I da, da li je moguće da kod nekog časovničara ima da se kupi zlatna kopča (zlatne boje)?
>> BUMP <<
Jesen stiže, Dunjo moja ♪♫, a sa njom i potreba za novom garderobom... Dođe vreme da se kupi kožni kaiš, hteo bih da osvežim svoju peticu...
Nisam iz Beograda, tako da bih zamolio, ako neko može da preporuči časovničare u Beogradu koji prodaju neke lepe kaiševe po lepim cenama Širina kaiša treba da je 18mm...
Ljudi, iz svog zivotnog i casoholicarskog iskustva, iskreno mislim da treba da probate majstor Puga. Uopste nije reklama, licno misljenje.
Moze li mala pomoc koju narukvicu da stavim na Vostok-Komandirski koji je trenutno na popravci?
Hvala bajkeru71 na informaciji o majstoru
@nwolfe: Lepe kaiše ima časovničarska radnja Ankerica u Zemunu. Nalazi se u Gospodskoj ulici sa desne strane kada gledaš prema Dunavu. Ne znam napamet adresu, ali ulica je kratka i lako se nalazi
@83stojan: Ne znam koji tačno model imaš, ali predlažem da to bude neka kožna sa štepom, koja ima boju cifera. Ukoliko cifer ima neku nezgodnu boju, crna obično lepo stoji. Ako imaš slike sata, priloži ovde, jer je teško reći napamet.
Mogu da dođu u ubzir i neki drugi modeli. Pogledaj u sledećoj temi: Tоварищ неша и его советская/русская сборная команда
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Neso hvala na savetu sad znam sta mi je raditi i gde nabaviti narukvicu...slike cu staviti kad sat dodje sa popravke.
Zdravo (bukvalno) da ste svi!
Posle "kraćeg" posta od rada i aktivnosti na forumu (naravno ne svojom voljom), evo nešto i poradih prethodnih dana.
Za dame.........
pugo, drago mi je da te vidim opet na forumu pa jos sa divnim, majstorkim, legendarnim kaisevima
No time to lose
Bookmarks sajtovi