znaci i ovaj model na slici je bar 3000 eura.mnogo lep sat redak i dobar.
Ovaj od 3000 je najeftiniji njihov sat koji sam nasao u katalogu , nov toliko kosta polovan sigurno i manje Jako cudni satovi
ali ovo kod puga sigurno nije najjeftiniji model.dosta su retki pa pretpostavljam da su i polovni skupi.
Mislim da je ovo model koji se zove, Bubble.. Nisu preterano skupi kao polovni. Meni je jedan nudjen za $ 1000. Korektne masine unutra, odlicna zavrsna obrada...Njihov die beste model je, Admirals Cup... Opet, ko voli takve satove.
sad sam malo pregledo chrono 24 i ebay i vidim da je ovaj model polovan u solidnom stanju oko 2000 eura.ovaj kod puga mi deluje da je u extra stanju.voleo bi da imam jedan takav sat malo za promenu.
Pod uslovom da Rujin idiJot uopste moze manuelno da menja ISO i ekspoziciju
Mozes, Rule, da probas sa nekim nocnim poluautomatskim mode-om (to ce povecati ISO i ekspoziciju, ali ako je previse svetla fotke ce biti ''spaljene'') s tim da stavis fotic na neku cvrstu podlogu ili na stativ. MOzes da probas da zalepis neki tanki papir tako da blic bude malo usmeren na gore a ne direktno na sat (mada su blicevi kod idiJota slabi pa je pitanje sta bi postigao), mozda da nadjes neko tanko platno koje ces ucvrstiti izmedju fotoaparata i sata (najbolje da zbudzis kao neku platnenu ''haubu''), pa natakaris lampu da direktno bije kroz njega (ili dve sa razlicitih strana), da umeksa svetlo i da izbegnes jake senke...eksperimentisi...
Mozda ce se neko ko se razume u fotografiju smejati, ali sta da radim kad volim da se pravim pametan
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
...ili jednostavnije sačekaj da svane
Bookmarks sajtovi