desna, bez dvoumljenja. A kakav ćeš štep, tj boju štepa?
Desna ,ali ne beli štep
To sam i ja mislio, ali da proverim sa kolegama
E ne znam ni za step... Znam da necu belu. Dajte predloge? Da li crna ili nesto zanimljivije (siva)?
Takodje sam kontao da step bude tzv. box, odnosno da se na vrhu spaja. I da donji deo kaisa ne ide u spic, vec da bude zaobljen. Oblik ovaj, bez nitni i suzava se sa 20mm na 18mm.
Poslednja ispravka: krstin (10.3.2013. u 14:15)
Sto se stepa tice mislim da tu nemas bas puno opcija. Svi detalji ma satu su ti beli, tako da mozes samo belu, eventualno neku sivu.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa i ja kontam, ali belu bas ne bih. Crna mi je sigurna varijanta, a sa sivom rizikujem, ne znam kako bi to ispalo uzivo.
Što se boje tiče, slažem se sa Rusom, crna bi previše "zatvorila" izgled kaiša, i samog sata. Nemaš nešto puno izbora ukoliko nećeš belu... Neku bleđu nijansu sive, i to je to. Po meni, izgledaće odlično...
Ono ostalo je već stvar ukusa, oblik završetka kaiša, štepa, oblik rupica itd. Ja recimo više volim ovakve završetke štepa, kao na slici, nego kada je štep sastavljen
Dosta je svetla ta siva. Imam razlog zasto ne bih belu. Citizen koji je isto pilotski mi je na crnom kaisu sa belim stepom, pa ne bih dva ista.
Pugo daj neku ideju ili predlog, ti ipak najbolje znas kako ce to ispasti uzivo. Da pravis za sebe kako bi uradio?
Bookmarks sajtovi