Hvala Vlado
Hvala Vlado
kakav sat , odlicno
Majstoru svaka cast na radu.
Sto se sata tice, ne bih ga komentarisao, posto sam prilicno siguran da je u pitanku kopija(u pokusaju) sata koji kosta preko 1M$.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Poverovao sam u originalnost zato sto je slike postavio iskusan clan koji radi sa satovima(narukvicama) pa i nisam obracao paznju niti izrazio sumlju vidjao sam te satove na ebay za 750k.
Ako je replika nije vredno pomena ,a i po pravilniku foruma ne bi trebalo stavljati slike replika pogotovo u licne promocije.
Poslednja ispravka: 83stojan (3.5.2013. u 13:54)
Ovo je u svrhu promocije kaisa , a ne sata, gosn. Pugo , nije ni video da je replika, nije bas lako uociti repliku Ja nisam isto vican u otkrivanju replika, da rus nije rekao ne bih ni posumnjao
Sat je u celoj ovoj prici najmanje bitan. Pugo radi izuzetne kaiseve, i mislim da je svima to poznato. Ovde je rec o samom kaisu, i ne vidim da je bilo ko na bilo koji nacin promovisao sam sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mislim da je svima jasno da postavljanje slika kaiša napravljenog od kože aligatora (originalne) nema nikakve veze sa predstavljanjem sata (a znao sam da je replika) za koji je kaiš radjen. Niti "radim SA satovima" već ZA satove, i ne radim "narukvice" već pravim kaiševe. Ne "poromovišem" ničije satove, već predstavljam svoj rad. Svoju skromnu kolekciju satova postavio sam na mesto na kome je to pravilnikom foruma i predvidjeno.
Jednostavno rečeno ne interesuje me da li je sat (za koji pravim kaiš) original ili kopija. Jedino do čega mi je stalo jeste da li je naručilac zadovoljan mojim radom, odnosno napravljenim kaišem.
Želim da verujem, Stojane, da tvoj komentar nije zlonameran, samo mu je mesto pogrešno.
Pugo.
Bookmarks sajtovi