Kais je radjen tocno po zelji kupca, do zadnjeg detalja
Kais je radjen tocno po zelji kupca, do zadnjeg detalja
Nije zabranjeno, ali slika ne govori mnogo. Viđao sam slične kaiševe, a ovi koji liče na krokodila uglavnom su kineski skaj. Ne mogu da tvrdim za to što si linkovao, jer ipak nisu prave fotografije.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pa to, i meni lici dosta. Mada prodavac kaze da su kozhni, kao imaju karakteristican miris. A ja se mislim pa i skaj ima (odvratan) miris. MAda shavovi su nekako loshi i ovaj sloj sto ide na kozhu ruke definitivno ne izgleda kao prava kozha. Zapravo kaishevi liche dosta na neke jeftine od skaja koje imam kuci samo je kopca i boja/tekstura drugacija. :S
Iste takve kaiševe možeš da nađeš i na pijacama, a bar ćeš ih videti uživo. Ponavljam da ne mogu da optužujem prodavca, ali znam da su mnogi slični kaiševi veoma lošeg kvaliteta. Ukoliko kupuješ kaiš kod časovničara, platićeš ga 500-1500 dinara, bar kada su u pitanju klasični modeli.
Lutajuci po internetu, trazeci identicni kais za moj pierre cardin naidjoh na vas i ovu temu. Pozdrav svima
Interesuje me da li neko zna gde bih mogao da pronadjem istu ovakvu ? Vec postajem ocajan
Milenko,probaj ovde - Zlatar - časovničar Veljković | Zlatare u Beogradu i Srbiji | Časovničari Zlatare Zlatar - časovničar Veljković Beograd Srbija
Ja sam takav kaiš kod njih kupio pre godinu dana.
Vrlo sam zadovoljan kvalitetom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Probaj i u radnji Ankerica u Zemunu. Evo linka sa podacima: Ankerica | Satovi u Beogradu i Srbiji | Satovi Ankerica Beograd Srbija
Nisam iz Beograda i ne planiram skoro putem belog grada
Ne mogu da verujem da u 21. veku u ovakvim kontakt informacijama ne ostavljaju mail...
Ako neko barata dobro ebay-om ili moze da nadje ovakvu negde preko, bio bih mu vecno zahvalan za link posto imam paypal
To sa e-bayom ti je mač sa dve oštrice, jer slika je slika, a kako kaiš izgleda uživo je druga priča. Ako te ovi na carini oderu za PDV, kaiš ti se neće isplatiti.
Okreni telefone i pitaj ih za email adresu, pošto Yellowpages.rs koristi stare podatke. U profilu imaš i rubriku za lokaciju, pa je zgodno da je popuniš, jer se sličan kaiš možda može naći u tvojoj blizini, a niko ne zna odakle si dok ne kažeš.
Bookmarks sajtovi