Pugo & Diaboliq su definitivno dva vrhunska majstora, ono sto oci vide ili mozak zamisli, Vase ruke naprave. Kadri ste da prenesete, pravilno odaberete, i na kraju materijalizujete i ispunite svaku zelju musterije. Iz prilozenog se vidi da radite sa takvom preciznoscu, vodite racuna da vam i najmanji detalj ne promakne. A tek ti detalji su prica za sebe.
Ma drugim recima, imate istancan smisao za osecaj. E sada vec moze da padne jedan kais sa popustom i na otplatu u 46 mesecnih rata.
Samo moze da nam bude drago da ste svetski a nasi. Vas rad potvrdjuje da ruka daje bezoblicnoj masi oblik, ona ni iz cega stvara lepotu.
I nekada davno izreceno:
"Ruka je organ nad organima, orudje nad orudjima, aktivni pomoćnik pasivnih snaga celokupnog ljudskog organizma.”
- Aristotel
Ajd' sad posle ovolike hvale jedno priznanje: Ko je od vas dvoje ovo uradio, jel' u ovom slucaju kais vadi sat ili obrnuto?
Enzo Mechana Ref. 500 XL , kakav je tek XXXL?
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (26.7.2013. u 2:52)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Shibumi, hvala na pohvalama; siguran sam da i se i Pugo pridruzuje u zahvali. Lijepo je procitati ovako nesto. Remeni tj cijene su i kod mene i kod njega prilagodjeni "nasim" ljudima.
Ovo od Enza - ovo je originalni remen koji dolazi s njim. Ali uskoro ce biti nesto jer me Enzo osobno pozvao da mu napravim remen za prototip
Evo jedan review mog canvasa
http://www.watchfreeks.com/showthread.php?t=38782
je l je ovo print ili je to neka egzoticna koza, inace odlicno izgleda
U pitanju je raza,gledao sam je jos dok je imala izvorni oblik i pomislio da ce se savrseno uklopiti sa bojom cifera.
Poslednja ispravka: g0xy (9.9.2013. u 21:07)
Do sada sam video crnu razu,ali belu nikada,iskreno mi je lepsa crna,ali se tebi super uklopilo
Majstor nad majstorima!
Bookmarks sajtovi