Iskoristiću ovu temu za pitanje
Da li na ovakav sat http://www.svetsatova.com/forum/atta...id=90028&stc=1
može da se uklopi bilo kakva pristojna crna kožna narukvica? Nisam siguran koliko crna koža ide uz "Rose Gold" boju kućišta, a posebno je nezgodna svetla boja cifera
Poslednja ispravka: Boyka (10.6.2014. u 18:11)
To bi najbolje bilo da probas, ali mislim da je braon kais neuporedivo bolji izbor za taj sat, a ti vidi kako stoji i ako ti se svidja u redu je
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Braon kais najbolje....a mozes i da se igras malo pa da nadjes tamno-plavi, teget....lizard mod....
Iskreno ja ne bih ni menjao ovaj kaiš, ali nemam drugi sat koji bi mi išao uz crno odelo, a ne osećam se prijatno ako nemam sat na ruci kad izađem iz kuće...
Ako se ne varam, boja kaiša na satu bi trebalo da se poklopi sa bojom kaiša na pantalonama i cipelama?
Jagoše baš si se lepo ponovio. Čestitke!
Inače kada je u pitanju uklapanje kaiša sa ostatkom odeće, ne bih se previše time opterećivao posebno u vreme kada i G shock nose uz odelo ili nato kaiševe.
Evo par primera:
Osim fanatika za satove malo ko je ovde primetio sat. Žene gledaju desno, muškarci levo a nato, kakav nato...
Direktor FBI-a se ne libi da nosi plastikanera ( Casio DW 290 ) i to na odelo ( i to naopačke ).
Ili ovako nešto. Uklopiti boju rama za naočare i boju sata. Oblik rama po želji.
Sve u svemu, Boyka ti nosiš sat i sam odredi šta ti se sviđa i šta ćeš sa čim uklopiti, ukoliko uopšte želiš da uklopiš, ukoliko ne , opet odlično. Nema tu neke greške dok god je čovek rasterećen.
Poslednja ispravka: skydrummer (10.6.2014. u 22:14)
Bookmarks sajtovi