Da li je moguće staviti preklopnu kopču (Folding clasp with Push Buttons) na svaki kožni kaiš, i da li postoje non-brand kopče na koje bi se mogao utisnuti ili gravirati logo?
Da li je moguće staviti preklopnu kopču (Folding clasp with Push Buttons) na svaki kožni kaiš, i da li postoje non-brand kopče na koje bi se mogao utisnuti ili gravirati logo?
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Da i da.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hvala
Neka okvira cena?
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
e to vec ne bi znao, ali nisu bas jeftine....potrazi na netu
evo jedan orijentacijski link
http://www.strappedfortime.com/shop/...yant-clasp/36/
Poslednja ispravka: MMario (20.12.2015. u 11:26)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Online ima za 6-20e, ali ne znam kakav je kvalitet, pa me interesuje da li ima kod nas. Da li to da tražim kod časovničara ili tašnera?
Kod časovničara koji prodaju kaiševe.
Pre tri godine ja sam u Obrenovcu! slučajno natrčao na komplet kaiš sa takvom kopčom za 1500 dinara u nekoj malecnoj čas. radnji. Kvalitetom šnale sam bio zadovoljan i još uvek sam.
Ako ih časovničr i nema pitaj da li može da nabavi.
Poenta je da ih možeš naći na najneočikivanijim mestima.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kopca je kupljena preko ebay-a. U pitanju je prodavac "electronicsfrom2006". Placena je sa postarinom oko 4$ i stigla je za nekih dvadesetak dana.
Sjajno, onda je taj problem rešen.
Sad još samo sat da rešim
MarkoniBG, da nemaš još jednu kopču negde zaturenu? 20mm širina kaiša.
Bookmarks sajtovi