Vidim da ima i za ozbiljnije pare. Mada kada bih vec davao toliko para, onda bih uzeo original Citizen.
Vidim da ima i za ozbiljnije pare. Mada kada bih vec davao toliko para, onda bih uzeo original Citizen.
Ako je to dilema, onda nema dileme
Ja sam gledao neke sa onim pre-v kopčama, i tu za 15ak dolarosa može da se nađe naizgled pristojan kaiš. Samo kopče u istom stilu sam po 2 dolarosa poručivao, i one su super. Natoa dva koja sam poručio, nemam nikakvu zamerku. Sve u svemu, treba samo pažljivo birati. Kao i za sve drugo, na Aliju ima dosta treša, ali i ok stvari.
Mislio sam ako ciljas na tu cifru, ne dajem te pare za smeće sa alija, bolje org. Nego, trenutno sam orijentisan oko te cifre, 15ak $, takvu bih kupio da vidim kako je nositi kožnu narukvicu na ruci, pa za nesto bolje ima vremena ako mi odg. Videcu ako ima sta kod časovničara, kako se kreću cene, a vidim i da par članova pravi.
ма за 15евра долара тај каиш мора да буде перфектан, па није то од злата да кошта више, то са ценама каишева је прешло границе укуса, одете у Мону и купите за цену једног каишића за сат са алиекспреса, који је притом радиокативан и ко зна шта све не, ви узмете кожни новчаник или кожни каиш за панталоне, ручно израђен до детаља, права оригинал кожа дебела пола цм, још домаћа производња
Zavisi i o tome tko sta trazi i kakav kais zeli sa svoj sat....jbg, ako imam sat od 1000€ ili vise, pa necu tada staviti na njega nesto sto je vec cenom okarakterisano kao "skart". Ako sam vec dao toliko para, onda valjda imam i za pristojan kais. Desava se da pojedini kaisevi kostaju 50-tak€ i vise, ali verujte mi na rec da vrede svaki cent. Imam vise takvih kaiseva i znam sta pricam.
Druga stvar je cenovni prag ili mogucnosti.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
евентуално егзотика, мало је има зато и јесте егзотика или с етешко набавља ако је наше поднебље па и да кошта више....овако је по мени то бацање пара и драње коже....али добро мишљења су различита, ја лично не бих дао више од 20евра за телећу кожу ма каква да је
To si u pravu, cene tih kaišića su nerealne, za tako malo parče kože. Hteo sam isto spomenuti, koliki je kais za pantalone, veličina, rad i kopča, i imas ekstra kais za 2000 i više, takodje i novčanici.
Stoji to da će većina kupiti kožni kais/narukvicu srazmerno ceni sata.
ko prati i dobro poznaje situaciju na tržištu setiće se kad su nato kaiševi koštali deset, 15 a pojedini su plaćali i 20evra za to smešno parče najgore plastike
danas takvi nato kaiševi idu za 300dinara ili eventualno 500...govorim o običnim nato kaiševima
Ja da stavljam na neki sat od 500+€, samo bih nešto ručno pravljeno poručivao. Ovako, za Monstera i slično, i Morellato ili nešto slično je ok. Samo kažem iz iskustva da se sa Alija može svašta dobrog kvaliteta naći, samo treba paziti šta se i od koga naručuje. Od kopči, preko nato kaišića i futrolica za telefone, pa sve do mesh narukvica, dobio sam sasvim dobre proizvode.
Konkretno, između jedne mesh narukvice sa strap-code i one koju sam ja za Orient svojevremeno naručio, nema neke značajne razlike. A cena 5 puta niža.
Ja sam naručio neki kaiš sa eBay-a, od prodavca koji isto prodaje i na Aliexpress-u. Valjda bese Chimerastraps ili tako nešto...
Uglavnom kaiš je koštao 15$. Kvalitet je dobar, ali ništa specijalno. Mnogo bolji kaiševi se prodaju kod nas po radnjama za te pare. Posle toga sam kupio u BBM-u kožni kaiš (Piero Magli) za 1100rsd, koji je, po meni, kvalitetnije odrađen.
Bookmarks sajtovi