Sto se nato kaise tice, imao sam ih mnogo, raznoraznih proizvodjaca i razlika izmedju onih od 5 e i onih od 15 je ogromna. Mozda to ne deluje na prvi pogled tako na slikama, ali razlika postoji.
Sto se nato kaise tice, imao sam ih mnogo, raznoraznih proizvodjaca i razlika izmedju onih od 5 e i onih od 15 je ogromna. Mozda to ne deluje na prvi pogled tako na slikama, ali razlika postoji.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ne bih da se prepirem, ali zahtevnije i pipavije je napraviti kaiš za sat nego regularan kaš...
@Milane, pa odluči se da li su cene kaiševa "prešle granice ukusa" ili pojeftinile?
Monu ne bih komentarisao i njihov "ručni rad", Manual majka mara za njih što se kvaliteta tiče...
ја могу да се сложим да је Мануал бољи , за Мону не чух дугооо лепу реч иако ми је веома драга и сматрам је изузетно квалитетном, заиста не разумем зашто их сви куде
Cena ručno rađenih (konretno sad je priča o koži) predmeta kod nas nije cenjena. Sam ručni rad se ne ceni niti realno vrednuje. Ne nije reč da ljudi nemaju para, lepo je @MMario to objasnio u postu br 715 . Ono što u inostranstvu prodajem za 10-tak € kod nas ne mogu da prodam za 300 dinara, verujte mi. Mislim ništa to nije nuklerna fizika, svako može da napravi pa prema tome svako može za male pare da ima ručno rađeni kožni kaiš za sat.
Sa ovakvim stavom se susrećem veoma često i takvo razmišljanje me je primoralo da uopšte ne nudim ništa kod nas.
Koliko bi vi računali cenu radnog sata kod ručne izrade kožnog kaiša za sat? 125 dinara?
Esprit - 5 bar waterproof: Equalizer at our Online Shop
da li imate mozda narukvicu za ovaj sat koji sam vam poslao u linku esprit equalizer black?? potrebna mi je identicna crna narukvica... ako vi nemate da li mozda znate gde mogu da je nadjem.. pozdrav i hvala. Marko
Nemam ništa gotovih, sve se radi po narudžbi.Treba ih potražiti na netu ima ih sigurno.
Slažem se sa kolegom Jokerom.
Ko god da je probao ručno da šije kožu zna da je samo taj poduhvat prilično zahtevan i naporan, a to je samo jedan korak u izradi kaiša za ručni sat, gde je ostalo?
A gde je tek repromaterijal i alat?
Kad kupac počne tako da mi mudruje ja ga ubedim da nije za njega ručni rad i uputim ga na aliexpres i slične sajtove da kupi "kožni kaiš špikovan kartonom" za 5 dolara.
Kupio sam ja skoro sa Alia najeftiniji od 2.5 dolara i prvo mi je smrdela na kineze. Sad posle 3 nedelje i nije tako losa. Pa sama kopca ne moze jeftinije da se nadje.
next year at this time I'll be a millionaire
A da li je neko od vas, pre nego što je počeo da se bavi "umetničkim radom" izradi kožnih kaišića, radio u nekoj tekstilnoj industriji? Verovatno da nije, pa normalno da ce mu ovo pasti teško, jer eto počeo je time da se bavi jer voli satove, a i video korist da zaradi, pa da se baci u proizvodnju.
Nemam nista protiv, svako ceni svoj rad i trud, tako treba i da ga naplati, kome odgovara cena, kupice, ali nemojte od toga praviti da je to komplikovan proces.
Bookmarks sajtovi