Ne znam koliko će ti koristiti, ali ako je teško naći taj kaiš, možeš da naručiš izradu sličnog ili lepšeg. Evo link za oglas čoveka iz Niša koji se bavi izradom kaiša:
Nakit, satovi i dragocenosti : Kaisevi za satove Dodnkey Handmade 09.06.2016 - ID 29825386 - KupujemProdajem
Ako se ovaj oglas obriše u međuvremenu, evo linka za sve njegove oglase: Pretraga oglasa - KupujemProdajem
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala ti, probaću i kod njega u svakom slučaju. Našao sam na net-u čoveka iz BG koji radi kaiševe po meri. Šta mislite o njemu? Voleo bih da imam kvalitetan kaiš koliko i sam sat PugoStraps | Radionica za izradu kožnih kaiševa za satove po narudžbini • Workshop for custom made leather watch straps
pugo je car.
Naravno, njegov kvalitet se ne dovodi u pitanje, ali sam samo hteo da pomognem da Zvezdaš prođe jeftinije, a i lakše mu je pošto je ovaj drugi takođe iz Niša.
Imao sam sreće da sam uz jedan sat koji sam kupio dobio i nenošen Pugov kaiš, koji je svetski urađen.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
slazem se neso i taj covek iz nisa dobro radi a i blizu mu je.jednostavno koliko para toliko muzike.
Hvala na pomoći i kad završim kaiš kačim sliku sata
Ima li nekoga u Bgd-u kod koga bi mogao odneti sat (https://www.amazon.co.uk/Diesel-DZ12.../dp/B0021KORC4) kako bi mi napravio odgovarajuci kozni kais?
Evo upravo u ovoj temi imas ljude koji prave kaiseve. Posalji na pp poruku clanu koji prikazuje sta je uradio.
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi