Da, poslao sam poruku pripijatu i pugu prosle nedelje no izgleda da se obojica nisu ulogovali ovih par dana.
A i znacilo bi mi da je u Bgd...
Da, poslao sam poruku pripijatu i pugu prosle nedelje no izgleda da se obojica nisu ulogovali ovih par dana.
A i znacilo bi mi da je u Bgd...
Vidi imas i na kp. Vidi da li je neko od obe dvojice ostavio nekom kontakt telefon
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Lerman ruski su vrhunski. Ako neko ima priliku da ih nabavi ne sme da propusti. Jeftini a kvalitet strava. Koža koja se retko viđa. Imaju webshop al ne šalju van Rusije. Ja pravim neku kombinaciju da uzmem više komada.
RN3 Pro via TT
Znam da nisam na pravoj temi; ali zajednički je sat, haha.
Napravio sam prvi kaiš za sat. Kako čekam narudžbu onog šila sa više rupa, bio sam nestrpljiv i sam improvizirao i napravio dva šila (češlja). Nešto kože kod prijatelja iz industrije namještaja i da vidim ide li.
Ranije sam napravio ono magare (škrip) za držanje dijelova kože dok se šije.
Kažu da se prvi mačići u vodu bacaju, ma nije to daleko od istine. Tako je i moj kaiš za sat. Može poslužiti kao uvertira u nešto bolje. Za sve je potrebno vrijeme da sazre.
Evo kaiša i par slika izrade
ankebut
Početak je odličan
Pratićemo tvoj napredak a ti nas redovno izveštavaj.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Otprilike vidim greške. Ovo mače svakako ide niz vodu.
Kao prvo moram doraditi ovo kino od šila-češlja jer na kraju vizualno kvari utisak zbog šava.
Umetak kože koji je došao u sredini mora ići od luga i iglice do kraja (kod mene je to bilo 45 mm). Ima ovdje još par detalja koji mi se ne sviđaju, pa ću to ispraviti drugi put.
Glancanje ivica treba raditi prije šivanja jer postoji opasnost da se ošteti konac ako to radimo kasnije, kao što sam ja radio.
Konac za šivanje sam koristio od goblena jer je najdeblji zbog izgleda mada konac svakako haman ne drži ništa. Ostali konci pa i namjenski konac za kožu su znatno tanji, pa mi nekako nisu odgovarali. Ovaj goblenski konac sam provukao kroz vosak. Helem, vjerujem da će naredni kaiš biti bolji.
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
..trud, zelja i vezbanje...i budi uporan i videti ces rezutat....samo napred
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Drugi pokušaj
Bookmarks sajtovi