Da li je neko naručivao kaiševe sa aliexpresaa? Moze li da se nadje nesto solidno, za 5-6€?
Sent from my HUAWEI CUN-L21 using Tapatalk
Casio AW80-1AW | Seiko SNKS09K1 | Casio W800-H | Seiko SPC131P1
| Orient Ray II | Citizen BM7390-14E | Citizen NJ0100-11E | Casio MTP-1381L-7AVDF |
Moze...ali su po meni losi i nikako da onaj kineski smrad nestane
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Slažem se, bolje dodati još malo za https://www.cheapestnatostraps.com/c...ic-watch-bands
Petre to je isto sa Alija. Ne može da se nadje za 5-6 da valja ali za desetak itekako. Ja sam platio 25e na straps.co i baš nisam zadovoljan. Takva kakva je ne bi smela preko 10€ sa košta. Sad sam na Paganiju dobio odličnu ali je smrdela na lepak, mada je miris nestao potpuno posle 5-6 dana.
Što se tice ove skupe sa straps.co, nije koža skroz, kopča prejeftina, završna obrada mestimično baš loša, previše kruta i dalje što ide u prilog tome da je plastika. Koža u početku bude kruta ali primi oblik i ne vraća se u prvobitni. Ova je kao od gume. U pitanju je rally strap.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Naručiću jednu odatle pa baš da se uverim. Mada ja bih ipak ove skuplje sa istog sajta, za 15-20 evra. Kupio sam u Beogradu Condor za 10 evra, jeste malo tvrđa od njegove stock ali ništa ne smrdi, i po mojim merilima skroz ok kaiš.
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Condor koje sam video ovde uživo su korektne skroz obzirom na cenu. Čak više od toga.
Inače zaboravih, ova moja Rally je zapravo Diloy iako to nigde nije pisalo ni moglo da se vidi sa slika. tako da je to neki level ispod Condora. U svakom slučaju žalio sam im se i obećali su popust 30% sledeći put.
Kod Kineza ima baš dobrih za 10-12e. To su inače identične kao što stižu na Vostok 350 komandircima. Fenomenalni kaiševi, echte leder gore i dole, masivne kopče, šavovi perfektni.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Malo sam se večeras zanimao i napravio dvije nato zulu straps.
Kopče sam pravio od elektroda za varenje (onu šljaku obio i lijepo ošmirglao - bušilicom, kako ću drugo); improvizirao sa šarafima i komadom letve i lijepo oblikovao kopče i gajke. Onu iglu u kopči sam pravio od nirost lima.
Potom sam iskrojio kožu i ručno sašio.
Ostalo je još malo obraditi ivice, zagladiti, možda lemilicom spržiti, vidjeću šta ću.
Ne mogu kazati da sam nezadovoljan; mislim da je moglo malo bolje. Problem mi pravi češalj tj. šilo; i to sam pravio u nedostatku originalnog. Moraću se okaniti ćorava posla dok ne obezbjedim alat .
Slike slijede:
Zanimljivije je bez pravog alata
Jel' ''srce'' te elektrode nije sklono rđanju?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi