Kako sam napravio kožni kaiš!Supruga htela je da baci kožnu tasnu ,i normalno ja sam zadržao.Gledao na you tube kako prave pa da probam i ja.Dve igle žuti konac(na sekundar),lepak i malo truda .Nije savršeno ali ja sam zadovoljan.Uz malo treninga biće bolje.Može da proba svako i nije tako strašno.Evo rezultat!??
koko12 Za početak-odlično!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Стигао ми је кожњак са Алиекспреса, 5 долара каиш са бесплатном доставом, 18 мм:
Био сам скептичан, али - ово мирише на тазе кожну галантерију, онај мирис коже и лепка... Има ли још власника ових каишева са неким утисцима? Ја сам одушевљен типа - као мало дете.
Линк за куповину:
https://www.aliexpress.com/item/UTHA...27424c4dvJnnbR
Nadam se da ce te dobro sluziti. Javi za 3-4 nedelje kako se pokazao.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Uzeh iz zezanja za probu Vostokov kožni 20mm. Baš sam se prijatno iznenadio. Koža je gore i dole, miriše, veoma je mekan i prijatan i izgleda pet klasa iznad svoje cene. Na Meranomu je tipa 13$.
Sledeći put uzimam i plavi i braon, nek stoje za te pare.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Jel uzimao neko ove kozne malo zakrivljene kaise, da li se lepo uklapaju?
https://www.ebay.com/itm/Black-Curve...53.m1438.l2649
Da li ovde dokupiti onu drugu kopcu (original ili su sve iste ili ostaviti na ovoj)?
Original kozni kais mi je skup (150e) za ovakav sat:
Jel ima negde original jeftinije?
Bice da sam probirljiv, ali ne uspevam da nadjem ni ovde ni preko crni kozni kais, da je lep na oko i izgleda kvalitetno - napa sa jednim belim stepom 21mm.
Dakle 21mm od usica do snale. Ovaj oguljeni koji imam je 21-18mm i em je za zamenu, em mi je tih 18mm brate pretanko, skoro kao za damski sat
Takodje trazim Alpina snalu 21mm ali bez uspeha. Da bar to nadjem uzeo bih crni najlon kajsic, njih bar ima onoliko i svi su iste sirine, toe to tail
Ako neko ima savet/preporuku ili jos bolje link - umeo bih to da cenim
Ovakav kajsic komplet je u Alpina radnji oko 120 svajcaraca, sto je suludo, a na kraju opet imam 18mm snalu.
Bookmarks sajtovi