I Nivada je opremljena novim kaišem.
Poslano sa mog Redmi 5 Plus koristeći Tapatalk
I Nivada je opremljena novim kaišem.
Još jedan u novom ruhu.
Još dva sata su se "ponovili"; novi kaiševi urađeni jučer i večeras.
Za Helvetiu jednostavan design, ali ovaj Citroen je specifičan; na jednoj strani lug je 29 mm a na drugoj 15 mm; zato je i tavorio godinama u ladici jer je silikonska narukvica pukla nekad davno.
Са великим закашњењем се јављам одзивом у вези Аликеспресоидних кожних каишева које сам помињао пар страна иза, тј. које сам купио.
За 4.4 долара када се продају (цена уме да варира, а поменута је отприлике најнижа), за те новце их препоручујем. Добро ми се држе, али, имам и више сатова, па их ротирам у ношењу, те их и не рабим у неком знојачком пресингу.
Нема сумње да су за две класе иза кожних каишева које ради Кале, а то је једина ручно рађена са којим их могу поредити. Калетова има бољи крој, а и кожа је квалитетнија.
Али, куповина више сатова за кратко време ме је одвела на економску кинеску варијанту.
Куповао сам црну и тамно браон, и препоручио бих тамну браон да се купи, некако делује боље, а људи који су је уживо видели, а воле сатове, нису веровали да је са Алиекспреса и да је купљена за мање од 5 долара....
Hvala za update
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Samo neka se radi
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Te, leptir, kopče su udobne samo ako su tačno na sredini, tj. kad su oba dela remena ili narukvice iste dužine.
Bookmarks sajtovi