Bravo, majstore!
Ako rešiš da od toga napraviš biznis, imaćeš mušterija
Uzgred, kakvo rotaciono postolje je u pitanju, tj. za šta?
Bravo, majstore!
Ako rešiš da od toga napraviš biznis, imaćeš mušterija
Uzgred, kakvo rotaciono postolje je u pitanju, tj. za šta?
Ma,radi.
Nego,razmišljam nešto,čemu sve to?
Ako automatik nosim stalno-nema potrebe za dodatnim navijanjem.
Ako ga nosim,recimo,svaki treći dan-šta treba? Da ga svaki dan stavljam na spravu da se vrti po par sati da bi bio spreman kad poželim da ga stavim na ruku?
A šta ako ne budem hteo njega da nosim tog dana nego onaj drugi automatik? Ili treći?
Da ne tupim-Zaključak je da meni to nije potrebno.
Niti znam koji ću sat nositi sutra,niti mi je teško da ujuto odvijim minut vremena da podesim dan i datum,malo prodrmam sat i nastavim sa životom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ja sam probao da navijem moj automatik sa mikserom
^ I jel uspelo?
Ovo prvi put čujem al dobra fora.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
posle 10min u trecu brzinu sat je radio dve nedelje bez nosenje
Ja sam se salio naravno. Ali sad stvarno: mislim da ovakvo "navijanje" uopste nije dobro niti preporucljivo. I kako je mogao sat da radi dve nedelje?
i ja sam se salio,
Rotaciono postolje uglavnom koriste proizvodjaci suvenira - na njega se montira staklena prizma u raznim oblicima (uglavnom hram Svetog Save, Pobednik sa Kalemegdana i sl ) pa led diode obasjavaju sa donje strane dok se prizma lagano vrti
Imas i na onom linku koji su meni prosledili, a mozes i sam da prosetas po netu.
Bookmarks sajtovi