Evo ima na jednom sajtu opste prodaje kutija za navijanje i odlaganje satova...mislim da cena nije losa...
Evo ima na jednom sajtu opste prodaje kutija za navijanje i odlaganje satova...mislim da cena nije losa...
next year at this time I'll be a millionaire
Moj navijac je jutros ispustio dusu posle tacno 2 godine i 10 meseci neprekidnog rada.
Otvorio sam kutiju i video da je pukla gumica koja vodi od elektromotora i okrece postolje gde stoji sat.
Moram sutra da obidjem tv mehanicare, cenim da ce neka gumica za video glave ili za motore od kasetofona da odgovara.
Sigurno će se naći neka koja odgovara.
Javi šta si napravio
ZAJEDNO SMO SKUPA!
S obzirom na cenu, winder ti se isplatio. A kada promenis gumicu, sigurno ce te posluziti jos. Dobro si se setio majstora, u pravu si, oni imaju toga sigurno.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
PA da osvežim temu soory Jel kupovao neko u zadnje vreme, link možda neko?
Sent from my G3221 using Tapatalk
Na kraju se snašao I kupim korišćen Bon Mercato model GFP051T-0315 nov koliko sam uspeo da nadjem 430 EU košta uzeo ga za 175. E sad da li mi je potreban pa mislim da jeste pošto 3-4 sata manje više rotiram koristim za sad Pa u tom slučaju ja mislim ae korisno. A i zarazio sam se ovim "sportom" :-)
Ja sam moj navijač prestao da koristim. Imam 4 automatika i shvatio sam da mi je bolje da satove pustim da miruju.
Sat uzmem i nosim 10 dana, u tom periodu drugi miruju i samim tim dolazi manje do habanja. I umjesto da ih sva 4 nosim na servis svakih 5 godina ovako može razdoblje između servisa biti duže. Možda griješim ali vodio sam se logikom.
Znaci jedan sat nosis 10 Dana, 3 sata ti miruju 10 Dana. Kažeš da je bolje ako miruju. OK I to je jedna logika, verujem Znači pitanje je samo šta je bolje ako je u pokretu ili u mirovanju. Vidim da su podeljiva mišljenja I iskustva. Neko je za neko protiv. Ja se školujem još
Ja bih rekao mrtva trka. 1:1. Ako miruje sat manje se haba, tačno je, al opet s druge strane gledajući ulje gubi viskozitet posle određenog vremena, pa ga treba zameniti i samim tim servisirati sat. I jedan i drugi način je u neku ruku ispravan.
Omega rules !!!
U svakom slucaju lepa je kutija,kvalitetna. Ja sam tu i bez navijanja drzao satove. Tek ponekad mi je ukljicena.
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi