Pozdrav svima.
Da li je moguce negde kod nas uzeti dobru mesh narukvicu ?
Znam da postoji bezbroj dobrih dilova kupovine preko neta, ali bih ipak voleo kupiti "old way": dodjes - vidis - pipnes - kupis
Hvala
Pozdrav,
N
Pozdrav svima.
Da li je moguce negde kod nas uzeti dobru mesh narukvicu ?
Znam da postoji bezbroj dobrih dilova kupovine preko neta, ali bih ipak voleo kupiti "old way": dodjes - vidis - pipnes - kupis
Hvala
Pozdrav,
N
To i mene interesuje, ali nisam uspeo da nadjem nista kvalitetnije u Bg. Nadam se da ce neko imati bolju informaciju.
Ja sam ih trazio po celoj Srbiji. A sve se svodi na onu najtanju koja i nije ta koja treba. ali nije problem da se naruci jer u principu trazis da je ona najteza. ili barem od tezih. moja je oko 80 g
next year at this time I'll be a millionaire
Milane, gde si je ti uzeo ?
Pozdrav drugari,
Da li znate gde mogu kod nas da kupim mesh narukvicu 22mm ?
Treba mi dosta brzo tako da se ne mogu upustiti u narucivanje preko neta i cekanje.
Thanks !
Mozda imas neki obican mesh u nekoj od onih manjih casovnicarskih radnji po Beogradu, ali samo mozda.
Shark mesh ja licno nisam video nigde kod nas.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja sam nalazio mesh narukvice po tezgama na buvljacima i vasarima i stavljao ih na pojedine vintage Seiko satove sa zatvorenim usicama ukoliko takvi nisu imali originalnu narukvicu.Ali opet,to su kao sto rece Milan one tanje.Malo masivnije jedino preko neta.Na ebay-u ima solidan izbor,pa izaberi jednu i sacekaj.Mada nije na odmet da potrazis na nekim domacin on line portalima.Mislim da sam ih vidjao na KP,skinutih sa replika Omega Plopruf,ali cene su bile boze me sacuvaj...
Videcu kod nekih casovnicara po Novom Sadu, mozda se iznadje nesto. Nije mi bas jako bitan kvalitet.
Neka ideja gde bi mogao pogledati ?
Naručio sam juče ovu narukvicu, sa EBay-a, 5.5€ sam je platio. Znam da kasno pitam, ali da li je neko imao sličnu, pa da kaže kakvog je kvaliteta? Uzeo sam za Fossil kome se kožna raspala i koji ne nosim često, pa narukvica neće biti stressed out mnogo.
Vidim da sve narukvice ovog tipa
koštaju 5-12e online, a one bolje 20-30+, ali zanimaju me iskustva sa ovim jeftinijim.
Ja imam istu ili skoro istu, nisam siguran koji je tvoj izvor odnosno dobavljac.
Ja sam s njom prezadovoljan. Moja je 20mm i jako lepo drzi sat, upredena je kvalitetno, ne cupa dlake s ruke. Kopca je isto solidno uradjena, lepo zatvara, ima dosta "lufta" na prvom zubu kacenja ali se zato lepo i lagano kopca. Preklop je tacan i dobro drzi.
I deluje kao jedna od onih skupljih. Bas me iznenadila.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi