Da li mi mozete pomoci gdje u Beogradu mogu kupiti originalnu metalnu narukvicu za DS Poduim i koliko kosta?
Hvala unaprijed!
Vidio sam na netu da imaju dvije vrste, jednobojna i ona presjecena sa matiranim dijelom po sredini.
Da li mi mozete pomoci gdje u Beogradu mogu kupiti originalnu metalnu narukvicu za DS Poduim i koliko kosta?
Hvala unaprijed!
Vidio sam na netu da imaju dvije vrste, jednobojna i ona presjecena sa matiranim dijelom po sredini.
Konkretno me interesuje narukvica sa linka (model 9/15):
Certina Swiss Watches - Time Maker Since 1888 - DS Concept - A Company of the Swatch Group
Poslednja ispravka: mirkoHN (25.8.2012. u 10:14)
Neko? I bateriju treba da mijenjam, neki predlog?
Sto se tice narukvice mislim da ti je jedino resenje da vidis kod zvanicnog zastupnika, mozda moze da se poruci...
mirkoHN, da ti pravo kažem ne znam ko je zvanični zastupnik za Certinu. Vidim da ih prodaje Zlatara MajdanpekH Distributeri satova - Svet Satova . Takođe neke modele prodaje i Sense Sense watch webshop - Casio satovi - Seiko satovi - Police satovi - Swatch satovi - Online prodavnica satova . Na linku ti je njihov servis. Nazovi, pitaj, saznaj i javi šta se zbilo. Što se tiče baterije to bi trebalo svaki časovničar da reši. Dobrodošao na forum.
PS sada sam pogledao sajt Zlatare MajdanpekH i nema Certine.
Poslednja ispravka: skydrummer (4.9.2012. u 22:58)
Mislim da i Beric prodaje Certinu
Ako se ne varam Certina nema ovlašćenog zastupnika i generalnog distributera trenutno. U prošlosti to je bila firma Chronos Time (sadašnja Zlatara MajdanpekH) ali mi se čini da su prekinuli saradnju. Što se tiče satova, njih i dalje ima u nekoliko maloprodaja, ali čisto sumnjam da neko od njih može/hoće da poruči narukvicu.
Bez obzira na to, predlažem da ipak proveriš i pozoveš sve prodavce sa liste koju možeš pronaći na njihovom sajtu:
Certina Swiss Watches - Time Maker Since 1888 - DS Concept - A Company of the Swatch Group
Naso sam nacina da dodjem do narukvice, casovnicar moze da je poruci. U nedoumici sam jer kosta 150 eur. Vrijedi li?
auu to je bas puno ako se uzme u obzir da im je cena od 300e pa malo vise
Bookmarks sajtovi