Aaa... pa pošalji!
Nego, aj ako želiš skini ti tu gumenu i ako možeš uslikaj onda sat, taj deo oko tih uški i uslikaj skinutu narukvicu. Lakše je tako.
Aaa... pa pošalji!
Nego, aj ako želiš skini ti tu gumenu i ako možeš uslikaj onda sat, taj deo oko tih uški i uslikaj skinutu narukvicu. Lakše je tako.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
ma ne mogu to ja
otici cu sa markom gde prodaju ove renomirane najbolje satove i pitacu ih...sta fali...
next year at this time I'll be a millionaire
Kad si smotan.
Pa možeš i tako, mada kontam da si se Marku već na vrh glave popeo!
Ali ja sam prilično siguran da neće moći... ako grešim, kupim ti toplu čokoladu!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ja vec dva meseca jurim metalnu narukvicu za SECTOR 900 i uvek isti problem visina onih "usica gde se kaci kais je veca od standardnih satova i same iglice su povucene nazad i jednostavno ostane rupa do sata jednostavno nisam nasao NISTA da pasuje za njega. Pa kontam da ces tesko naci i za IWC u svakom slucaju ako uspes nesto da "nabudzis" bilo bi lepo da to podelis ovde na forumu cisto da znamo kako i mi da se snadjemo
pisao sam na par mesta ii cekam odgovor....
next year at this time I'll be a millionaire
A da malo pogledas na ebay-u, najjeftinije ces proci a kupices originalnu narukvicu za taj sat.. Sve ostalo je budzenje. A inace da ti odmah kazem, nije ti potrebna narukvica, pa taj sat ces prodavati u junu, a to je za 3-4 meseca
Bookmarks sajtovi