Pozdrav svima. Prvi put na ovom i forumima uopšte. Zamolio bih za pomoć. Naime, posedujem Festinu titanium F16049 Chrono.... bar mi se čini da bi ovi podaci bili dovoljni. Pre nekih 8 meseci došlo je do loma narukvice, odnosno same kopče koja zabravljuje sat na ruci i od tada bezuspešno pokušavam da dođem do informacije gde i kako bih mogao da osposobim sat i ponovo ga koristim. Počeo sam prvo sa, naravno prodajnim mestom (Kragujevac) i probao preko njih da rešim problem i nakon nekih mesec dana dobio informaciju da je moguće naručiti narukvicu iz inostranstva i da je cena 30 eura, ali da je neophodno da sačekam 3 meseca??? Naravno, ni to nije bio problem, ali pošto sam čekao skoro 8 meseci i danas dobio informaciju direktno od servisera BPM-a koji je i generalni uvoznik da je nemoguće više naručiti takvu narukvicu, ostaje mi samo da zamolim forumaše za pomoć, savet i informaciju.... Kako da dođem do nove narukvice, ili bar gde bih mogao da nabavim sam deo za zakopčavanje na ovoj narukvici?
Bookmarks sajtovi