A da kupi nov sat? Bolja varijanta.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
A da kupi nov sat? Bolja varijanta.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Najpametnije Urose haha 👌😎
Da, na kraju sam odlučio da čoveku kupim novi sat, jer realno ovaj nov Hector je bio oko 7k dinara, što je oko 60 evra.
E, sad uzeo bih nešto slično (vizuelno da liči na ovaj Hector), znači da ima metalnu narukvicu obavezno, ostalo šta znam datum (dan) cenovnog ranga tu do 70-80 evea max! Šta preporučujete neki Casio ili nešto drugo, pošto ovih Hector satova nešto i nema u prodaji, a i cenim da je Casio, Seiko, Festina daleko iznad Hector satova samo je pitanje da li za tu sumu do 70-80 evra može da se nađe nešto da valja od ovih pomenutih proizvođača?
Šta mislite o ovom J Springs BEB028, lepo izgleda na slici? Kakav je ovo Seiko automatik mehanizam u odnosu na kvarcne satove sa baterijom, da li se to kvari?
Odlicni satovi, ali ih nema vise u ponudi kod nas makar koliko ja znam. Ducan ih je drzao ali su batalili 😑
Oket, a ova Festina ? Ili još bolje neka preporuka do 70-80 evra a da ima da se nađe "odma".
Ne izgleda lose uopste. Pozovi samo da ti kazu u kom lokalu je imaju, da ne lutas.
A nesto ovako, kao dodatni predlog za odma ?
Casio MTP-V008D-7B
Casio MTP-1314D-7A
Poslednja ispravka: eee (23.5.2017. u 15:25)
Upravo taj Casio MTP-1314D-7A sam i pazario. Pogledao sam ih nekoliko sličnih na licu mesta i ovaj 1314D mi se najviše svideo. Mislim da je pravi izbor za stariju generaciju. Ima velike (pregledne) brojeve sa belom pozadinom. Sve u svemu vredi tih 4900 dinara koliko sam ga platio, što je daleko manje nego što sam planirao da potrošim tako da sam zadovoljan sa kupovinom.
Još jednom hvala svima na pomoći i predlozima. Na kraju ispala je mnogo bolja varijanta kupovina novog sata nego budženje starog koji ionako nije bio ništa bolji od ovog Casio-a, štaviše naprotiv!
Nije bolji sigurno taj Hector od kuplljenog Casia 😉 a I da si ovde kupovao iole bolju ss narukvicu proso bi oko 3k dinara a ovako si za malo vise loveo uzeo ceo sat 👌
Bookmarks sajtovi