Pomoc...pukla mi je silikonska narukvica na police-u i treba da kupim novu...u Bomaru mi rekose da treba da cekam mesec dana...neka ideja gde i kako to pre da nadjem bi mi dobrodosla...
Pomoc...pukla mi je silikonska narukvica na police-u i treba da kupim novu...u Bomaru mi rekose da treba da cekam mesec dana...neka ideja gde i kako to pre da nadjem bi mi dobrodosla...
šta će ti narukvica, nosi ga u džepu
Slobo, dobro dosao na forum!
Nisam siguran o kakvom satu se radi, mozda bi mogao da pokusas da mu stavis i neku narukvicu nezavisnog proizvodjaca? U slucaju da je narukvica specijalno dizajnirana za ovaj sat - mislim da sve druge opcije (koje mogu ukljuciti narucivanje preko interneta) mogu izaci takodje na mesec dana.
Ja ti zato savetujem drugu taktiku - dok cekas narukvicu da stigne, casti se nekim satom, koji bi mogao da kombinujes sa pomenutim Police-om. Znam da moze zvucati neozbiljno , ali - ipak razmisli o ideji...
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Vlado,hvala na ideji...ako mi finansijaska situacija to bude dozvolila sigurno cu to i uraditi...narucicu kod njih pa kad stigne...
Ja sam porucio u BOMAR-u u oktobru 2010 godine narukvicu za police matrix sat. Nijedna druga ne odgovara tako da sam bio primoran da kod njih narucim. Evo sad je skoro jun 2011 a narukvicu i dan danas nisam dobio.
I meni su rekli da cu za mesec-dva dobiti narukvicu, ali evo 7-8 vec proslo. Pricam ti o svom iskustvu sa BOMAR-om.
Ako neko slucajno zna nekog uvoznika za police (narukvice) kod nas neka javi na thread ili PM.
Pozdrav
To je glavni razlog zbog čega ne volim kupiti sat sa narukvicom koja paše samo na taj sat,
a nijedna druga ne ide na njega.
To me odbije u startu. Iako sam i ja podlegao Police modelu i kupio jedan takav model, koji je baj de vej, još i crko a da je jedva jedna baterija potrošena.
Od tada je svaki modni sat za mene baj baj.
Isto iskustvo u Bomaru za narukvicu Matrix-a
Bookmarks sajtovi