Zna li neko gde kod nas može da se naruči, ili da se kupi narukvica za muški sat Cartier pasha grill 38mm.
Trenutno mi se više dopada kožna narukvica, ali bih uzeo i metalnu, ukoliko je pronađem.
Pozdrav
Zna li neko gde kod nas može da se naruči, ili da se kupi narukvica za muški sat Cartier pasha grill 38mm.
Trenutno mi se više dopada kožna narukvica, ali bih uzeo i metalnu, ukoliko je pronađem.
Pozdrav
Probaš kod domaćeg distributera za Cartier satove.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ok, hvala, zvaću ih.
Pozdrav
Ovih dana sam kontaktirao člana Foruma Puga, i sa njim dogovorio izradu kožne narukvice za sat Cartier .
Vrlo sam zadovoljan kako je on to izveo, naročito što sam upoznat da kod Nas nema u nabavki sitnih delova za narukvice (plastični obruči kao ojačanja na krajevima narukvice) i sl.
Sve preporuke za Puga, ne samo za kvalitet narukvice, nego i uopšte za celokupan poslovni odnos, čovek se zaista trudi da valjano odradi posao, i uspeva u tome.
Pozdrav,
Pa postavi slike te narukvice da vidimo kako je napravljena!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
evo nekih slika
Pokušao sam da postavim još neku sliku, ali mi nekako ne uspeva preko Image Shack-a
Uspeo
Dobar posao je odradio!
Baš dobar rad:
Bookmarks sajtovi