..kod starijih Seikovih se to i meni desavalo....ja sam izvukao taj pin i malo ga rastukao na kraju i ponovo vratio nazad...i drzalo je kasnije bez problema
..kod starijih Seikovih se to i meni desavalo....ja sam izvukao taj pin i malo ga rastukao na kraju i ponovo vratio nazad...i drzalo je kasnije bez problema
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Zavisi koliko se izvlači...i koliko često.
Zavisi i kakve je konstrukcije.Ako je onaj sa rascepom-samo ga malo proširi.
Svakako ga vrati i prati dešavanja sa njim.
Ako se ubrzo opet lako izvuče - zameni ga.
EDIT-Za klasične pinove u redu je i ovo što Mario reče. Naravno ''rastući ga'' vrlo pažljivo.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma da, ja sam pretpostavio da se radi o starijem satu gde su pinovi bili u obliku iglice a sa caurom u srednjem delu linkova. Godinama nosenja dolazilo je do "oglodjavanja" pinova jer su bili izradjeni od mekseg materijala nego linkovi.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Posto postoji tema vec treba mi pomoc
Naime pukla mi je jedna iglica na narukvici a druga stoji i dalje zalepljena.
Kako mogu izvaditi ovu drugu i staviti novu oprugu?
Sajdzija mi rekao da mu za mu treba za ovo 2 nedelje da mi sredi i to je pitanje da li moze da mi sredi?
Bilo kakva pomoc sugestija bi mi dobro dosla?
Da izvadis, ako je zalepljena, mozda da probas da zagrejes taj deo pa da onda iscupas iglicu. A da stavis novu, ne znam. Prvo moras da nadjes ili da napravis istu takvu. Moguce je da je sajdzija na to mislio - da mu treba vreme da nadje ili napravi iglicu.
Jako su glupo napravili jer nije iz celoga nego jedan kraj drzi jedna drugi druga, meni je samo jedna strana pukla.
Sajdzija "pravi problem" oko vadjenja ovog sto nije pukao, a za novu mi je rekao da mu treba 30min da stavi i to iz jednog dela.
Da li pretpostavlja cime je zalepljeno? Neki lepkovi popuste pod toplotom, zato sam ti i predlozio to.
Tek sada sam napravio posao
Ostao mi deo iglice zaglavljen unutra!
Sad ce biti veselo izvaditi to
E do q...
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Mozda je to znak da trebam da kupim novi sat!
Bookmarks sajtovi