Podseća me na moje stare Staedtler cirkle (šestari, ko ne zna). Montiraj to odma...
Nema šta, kompanija za svako poštovanje! I čiviluk da naprave skinuo bi kapu.
Sjajno , zato su oni jedini nemacki brend koji bi ja uzeo (ne racunam lange i glashute...)
Nemac je to
Jel Mister,koliko košta ovo zadovoljstvo?
Odlicno izgleda.
Nema, svaba je to.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Prelep sinn, diver bez mane, nema sta
Evo malog nastavka o sinn-ovim narukvicama. Sat sam kupio sa gumenom narukvicom, pa dokupio čeličnu i uglavnom sam sat na čeličnoj i nosio. Pokazala se jako udobnom i zaista izdržljivom. Za dve godine skoro svakodnevnog nošenja mogu se primetiti samo sitni površinski, više tragovi nego risevi, raznih udaraca. Sa čeličnom narukvicom sat sam nosio i na plivanju, kako u slatkoj tako i slanoj vodi. Ove godine na odmoru sam forsirao gumenu narukvicu i za nekoliko dana kupanja u slanoj vodi na kopči se pokazala mana:
primetićete na jednoj polovini ploče koja krije mehanizam za zaključavanje tanku liniju rdje. Ova rdja se pojavila posle svega par dana kvašenja u slanoj vodi. Pre ovoga ova narukvica nikada nije dolazila u dodir sa vodom. Skidanjem ploče vidi se ta je to samo površinska rdja i to na samoj ivici, dok je po unutrašnjoj površini nema. Zavrtnji koji nose ploču su takodje zdravi. Poveden ovim detaljno sam pregledao i čeličnu narukvicu, koja je mnogo češće bila izlagana kako slatkoj, tako i slanoj vodi. Na njoj nema apsolutno nijedne mrlje.
O kakvoj vrsti propusta u proizvodnji se radi ne znam. Ali, očigledno i ozbiljnim se dešava. Inače na samom kućištu sata nema nikakvih promena. Ono izgleda kao da je sat juče izašao iz fabrike. Pri tom bih istakao i jednu vrlinu korone. Kod nekih dajvera, npr. sporka i monstera dešavalo mi se da se korona jako teško okreće kad se sat osuši. Kao da je so zapekne. Kod U1 tog problema nema. Korona se podjednako lako okreće i kad je puna soli. Pri prvom okretanju suvog sata ona jednostavno so izbaci sa strane. Ovo je detalj koji je sinn mangaški rešio.
Na kraju, evo još par slika da razvedrim temu:
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Bookmarks sajtovi