Perlon deluje zanimljivo
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Perlon deluje zanimljivo
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Perlon je meni apsolutni hit! Bio sam ubeđen da na more nosim samo Zillu na gumi, sad više nisam tako siguran. Možda je sumanuto, ali 100m uz krunicu na šrafljenje, šta može da se dogodi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ništa. Kako ti se čini ta kvarsnjo koža (prvi kaiš)? Meni prvo bilo vrh ali nešto mi sad i nije dobra, već se javili neki defeki. Ja sam hteo baš taj da uzmem za monstera ali odustao...
Araphel druze,tako se opisuje istinski hobi i ljubav prema satovima i pratecoj opremi.😊😊😊
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Petar, prvi utisak mi je dosta dobar. Ne znam kakvi su ti se defekti desili, ja ću baš videti kako će se kod mene ponašati. Roamer će sad najčešće biti na njoj. Mada, ja sve svoje kožne proizvode prvo namažem pčelinjim voskom pa tek onda stavljam u upotrebu.
Nemam neke iluzije prevelikog kvaliteta, ali za 42$ koliko je plaćen ceo komplet, mislim da se dobija super value for money.
Za kožni nato svaka pohvala! Inače, i ovaj drugi, flekavi je iz iste serije ali je kao neka brušena koža ili tako nešto, pa deluje baš dobro pod prstima.
Čestitke Araphel. Lepi kaiševi. Vidi se da uživaš.
Čime tačno mažeš kaiševe i kako si zadovoljan? Možeš li uslikati taj preparat?
Hvala! Neka je krema sa pčelinjim voskom u pitanju. Hemmel. U principu nemam žalbi.
Jedan koristan savet.
Baš ću obratiti pažnju na to. Ne ostavlja mi takav utisak. Deluje dobro izrađena. Inače, iglice sa polugom za brzo skidanje/stavljanje su mi totalni hit.
Bookmarks sajtovi