Da li sam dobro shvatio, praktično si napravio običan ravan kaiš, samo sa boljom kopčom?
Ako je tako, ja sam pre nedelju dana tražio nato kaiš i svaki put su mi nudili to što si ti napravio. Jedino što tvoja kopča izgleda mnoogo kvalitetnije.
Da li sam dobro shvatio, praktično si napravio običan ravan kaiš, samo sa boljom kopčom?
Ako je tako, ja sam pre nedelju dana tražio nato kaiš i svaki put su mi nudili to što si ti napravio. Jedino što tvoja kopča izgleda mnoogo kvalitetnije.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Ajde pusti link gde imaju da se uzmu jednodelni nato( al' da nije perlon u pitanju),da se ne mucim i seckam .U pravu si ,kopce kod ovog prodavca Zoimsln na ebaya jesu bas kvalitetne i korektna je cena ako ih uzimas nekoliko pogotovo jer spaja shipping ..
"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Gde pacov prodje,tu mis nema sta da trazi(rumunska narodna poslovica)
Lepo urađeno.
Postoji način postavljanja nato kaiša kojim se izbegava dodatno podizanje sata na zglobu usled dva sloja kaiša (što ti reče nabudženo kućište) a ujedno se može nacentrirati kopča tako da bude na sredini zgloba a ne pomerena u stranu. Dakle, ne mora se seći nato kaiš.
Ovaj video je na forum svojevremeno postavio Rus :
Ista stvar samo drugi video:
U NS- u Jevrejskoj uluci ima par prodavnica stova. Mislim da sam u onoj najbližoj sinagogi, kad se ide prema bul. oslobođenja video.
Lekar mi je prepisao da jedem malo ali često. Ono malo mi polazi za rukom, ono često mnogo teže (Magnus&Bunker)
Kolege,kako su se pokazale Condor metalne narukvice iz Poklon ducana?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Nenad Arandjelovic
Link ispod ce ti dati bolju ideju. Metod izrade, presovani lim (i to cini mi se izuzetno tanak lim, izgleda kao onaj na sovjetskim proleterijatskim satovima, tipa Elektronika), sve to po ceni lose kozno-kompozitne narukvice u slobodnoj preprodaji.
https://www.ebay.com/itm/CONDOR-Mens...4AAOSwaB5XvELY
E, sad, to sa eBay linka je celik, a ovo na domacem site-u je drugacija narukvica i jedini kvalitativni podatak je "metal". Celik naravno nije metal, ali to oni ne znaju. Tako da "metal" moze biti celik, ali isto tako moze biti i farbani mesing ili neka misteriozna legura za koju ni Odin cuo nije.
Poslednja ispravka: No42 (20.10.2017. u 16:52)
Nenade imas kod mene u galeriji fotke Condor narukvica. Ja sam ih kupio za Amfibije.
Solidan kvalitet uzevsi u obzir cenu. Kopce bi mogle biti malo bolje (mada ima ih i sa ronilackim dodatkom) ali sasvim solidno. E sad s obzirom da ima dosta modela najbolje je videti ih uzivo ili barem pogledati katalog kod casovnicara koji prodaju Condorov program. Eventualno pogledaj njihov sajt.
Mislio sam da izbegnem cekanje sa Alija i Ebay-a,ali kad vidim vase komentare...izgleda da ce tako i biti.
Gledam da uzmem narukvice za VE N1 Rocket i za Casio Duro,nesto po ok ceni,ali da nije bas poslednji krs od par dolara.Pa se razmisljam.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Zavisi kakva su ti očekivanja. Condor definitivno ima modele narukvica koje su bolje od npr. narukvice Casio Dura koja je sasvim pristojnog kvaliteta.
Poslednja ispravka: skydrummer (20.10.2017. u 18:41)
Bookmarks sajtovi