Vidim da se tekst našao i na temi Najbolje, najkvalitetnije poruke na forumu Svet Satova.
Apsolutno zasluženo
Podsećamo forumaše na ovu temu, jer Anbeastov tekst zaista zaslužuje sve pohvale i priznanja.
Vidim da se tekst našao i na temi Najbolje, najkvalitetnije poruke na forumu Svet Satova.
Apsolutno zasluženo
Podsećamo forumaše na ovu temu, jer Anbeastov tekst zaista zaslužuje sve pohvale i priznanja.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Kao neko ko je tek zakoracio u ovu materiju mogu samo da kazem da mi je ova tema bila od vellike koristi.
Svaka cast!
Evo ako bih ja mogao da dodam nesto po pitanju koznih kaiseva. Svi mi koji imamo kozni kais i step u svetloj boji, nailazimo na neizbezan problem, posle nekog vremena taj step krene da tamni od znoja, prljavstine itd..
E pa ovako, jedan sajdzija u Solunu mi je dao savet kako to da resim. Rekao mi je da kupim sprej za otklanjanje fleka, koji se naprska na step i kad se osusi postane prah. (mislim da negde u kuci jos uvek imam taj sprej, pokusacu da ga nadjem i uslikam, inace sprej je narandzaste boje). Posto nanesete sprej, sacekate negde oko 10min i samo dunete malo ili fenom predjete da rascistite prah. Postupak moze i da se ponovi nekoliko puta za sto bolji efekat. Elem nikada se nece step vratiti u onaj fabricki izgled, ali ovo pomaze negde i do 60% da se povrati boja. (licno isprobao na sector-u sa braon koznim kaise i belim stepom).
Mozda neko i ne zeli da se muci i to sve radi kad su kaisevi dosta pristupacni, ali onaj ko ima originalni kais od sata, i plus to je neki vredniji kais, e onda vec i nije tesko probati!
Nadam da sam malo pomogao!
Proverio sam kuci i nemamo vise. Rekla mi je snaja da je imalo to da se kupi na OMV pumpama i u Vero supermarketima.
A sto se tice samog spreja - sprej je za otklanjanje fleka sa tekstila. Sprej je narandzaste boje i narandzastog poklopca, sa belim slovima i slikama, odece, sedista za auto itd..
Provericu da li i dalje ima da se kupi u Vero pa cu uzeti ako ima!
Postoji li u Srbiji, ili jos bolje, u Novom Sadu prodavnica, servis ili ma sta slicno, gde bi mogao naci narukvicu za moju Invictu???
Pitaj distributera-
Eurotime
Hilandarska 13, 11000 Beograd, Srbija
Tel.: +381 11 3222 502
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Aksa, da li ste uspeli da dobijete distributera? Meni takodje treba narukvica za invicta sat na podrucju Novog Sada il Beograda. Na mail ne odgovaraju a broj je odavno promenjen.
Hvala
Pitanje-
može li mesh narukvica da se skraćuje ili se mora naručiti tačna veličina?
Bookmarks sajtovi