Neki genericki jubilee 22-18. Jako fino urađen, kopča bitno bolja neko na SKX007 na primer. Svi linkovi pun čelik. Jedino ravan kraj ali namenio sam je jednoj Amfibiji pa će biti ok. Skraćivanje na šrafove, a ne na pinove.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Neki no name kinez od 20ak evra. Ali je daleko premašio moja očekivanja. Plus je kopča izmenjiva. Najviše mi se svidja što je 22-18 umesto uobičajenih 22-20.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pozdrav,
Interesuje me da li je neko od vas imao iskustva sa www.cheapestnatostraps.com (valjda sam dobro napisao)?
Naleteo sam na link na forumu, kozne narukvice su im veoma povoljne, nato mi deluju standardno, imaju nekih u racing fazonu, prevrnuta koza, dvodelni nato, itd sve to do nekih 15ak $ pa mi neke deluje suvise jeftino za nesto iole kvalitetno
Nato je dobar. Koža...naručio 3. Jedna osrednja, onako, druga užasna, treća odlična. Ne znam šta da ti kažem
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Da su sve tri iste odluka bi bila mnogo laksa
Ovako cu ih za sada obici
Trenutno nosim na jednom satu imitaciju prevrnute koze od dva dolara sa aliexpressa vec 3-4 meseca, mogu reci da nije ocaj, za sat koji se ne nosi stalno i ne znoji je pristojna, ubacicu link u editu kasnije
I moje iskustvo je slicno - nato dobar, koza ne bas.
Ako resis da ipak narucis, najvise se isplati minimum 5, zbog popusta na kolicinu. Stavis u korpu, sacekas dan i oni ti posalju kod za dodatni popust. Valjda sistem vidi da nisi jos narucio pa automatski salje "mito" . Mislim da je welcomeback, welcomeback20 ili nesto slicno taj kod.
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Moram to videti
Nasao sam na netu OMEGAFORUM kod za 15% popusta na tom sajtu ako nekome treba, nisam probao da li funkcionise
Imam army green od ovih, okej je za sada, mada joj je brzo pukla gajka (mojom greskom donekle, kinez poslao novu), od decembra je nosim bar dva puta nedeljno.
Ove ovde mi deluju kao malo cvrsce i bolje, je l uzimao neko?
Bookmarks sajtovi