Jedino na WUS forumu. Ali ni to neće biti jeftino(posebno kada se doda carina i pdv).
Jedino na WUS forumu. Ali ni to neće biti jeftino(posebno kada se doda carina i pdv).
Do 600e mogu da dam za dobro ocuvanu,nova je 1150e,neka se javi neko ko bi prodao,u svakom slucaju hvala na savetu
Kupujem celicnu narukvicu za breitling galacticII,sirina 22mm,pilot breitling
Poslednja ispravka: RUS (24.11.2014. u 17:06)
Zna li neko gde mogu da nadjem (ako uopste postoji) metalnu narukvicu za tissot v8 t36, fabricka je kozna.
Treba mi narukvica/kaiš za Vostok Neptun. Naručio sam par najjeftinijih silikonskih sa kopčom kao na Seikovoj Jubilee narukvici, ne znam kako se to tačno zove, pa ću probati to sam da iskrojim. Razmišljam se da poručim kožnu po meri, ali nekako mi ne ide to na ronilački sat, a opet neću roniti s njim.
Uzeo sam štiftove 22mm, čekam da stignu, imaju navoje na krajevima i male mutere.
Šta mislite o koži na dajveru?
Video sam i da ljudi modifikuju čelične Oystere tako da odgovaraju Neptunu.
Pošto mogu, razmišljam i da pokušam da napravim adapter kod strugara o inox-a, tako da hvata Neptunov lug, a da prihvata klasične kaiševe sa springbarovima.
Posto zaista mali broj ljudi zapravo koristi ronilacke satove za ronjenje(realno), mislim da je koza ok izbor ukoliko se lepo uklopi uz sam sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ovaj Lorus fabricki ide sa platnenom narukvicom, ovde je stavljena neka kozna pa jos sira nego sto treba. Hteo bih da stavim neku metalnu ali problem moze biti boja ovog sata. Nadam se da se na slikama vidi o cemu se radi. Povrsina deluje kao da je vrlo fino peskarena.
Ima li neko ideju koja narukvica bi se slagala uz ovakvo kuciste? Da li se ovakav finis moze dobiti na narukvici od npr. Seika 5 (ili neke druge) matiranjem povrsine?
Ne isplati mi se da dam vise novca za narukvicu nego sto sam platio sat .
ubacicu se
nikako ne pokusavati sa brusenjem glatke hromirane narukvice. ja sam probao i upropastio jednu te zelim svoje iskustvo lose da objavim da neko ne prodje kao ja .
Da,nije dobra ideja brusiti hromirane stvari.
Seiko 5 nema hromiranu narukvicu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi