Baci pogled u BPM, Bomar, Poklon Ducan... naravno, ima jos radnji koje drze kaiseve, ali ovih sam se prvo setio.
Baci pogled u BPM, Bomar, Poklon Ducan... naravno, ima jos radnji koje drze kaiseve, ali ovih sam se prvo setio.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zanimljiv nacin nosenja NATO kaisa
narukvice za svaciji ukus
Holben's Fine Watch Bands - European and American Watch Straps and Accessories
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Zdravo svima
Potrebna mi je pomoc oko kupovine SS narukvuce za Vostok-Europe N1 rocket.
Buduci da je originalna skupa samo tako,odlucio sam se za bracu kineze,medjutim...na ebay i aliexpress postoji tona narukvica,ali problem je u tome,kako izabrati narukvicu sa zakrivljenim end linkom,ali da se ne pogresi u rasporedu rupa i da taj end link dodje bas do kucista?Nasao sam sa punim i supljim end linkom,ali nemam iskustva u tome,sta se gleda prilikom te kupovine.
Jos jedna stvar koja otezava kupovinu je cinjenica da su kuciste i narukvica za VE,custom made.
Svaki savet,link ili bilo sta drugo je dobro doslo,hvala. :-)
Pozdrav za sve ljubitelje satova, Nov sam na forumu, Otvaram temu naime, interesuje me vase misljenje o nato kaisevima, nedavno sam uzeo pa me zanima da li vam se dopada kako stoji na Seiko 5 modelu
Ja licno volim nato kaiseve. Mislim da sam ih probao na svakom svom satu. Sto se mene tice, samo napred.
Poslednja ispravka: RUS (19.1.2016. u 12:24)
Nato skoro na svakom satu stoji ok.
Jedina mana (po meni) im je način na koji se višak kaiša mota i pakuje među alke.
Dobija se jedna oveća ''budža'' o koju se lako kače stvari (rukavi ,pre svega, a potom i sve ostalo)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Moje razmišljanje na zadatu temu .
Ne sviđa mi se to što nato kaiš izdiže sat sa ruke za recimo 3 mm. Što je deblji kaiš i sat je više izdignut (naročito kožni nato). Ne sviđa mi se, što VladanP kaže, džomba koja se napravi sa strane kada se višak kaiša smota ispod alke. Ovo se može eliminisati ili skraćivajem kaiša ili savijanjem viška kaiša ispod alke koja se nalazi odmah kod kopče, tako je džomba ispod zgloba a ne sa strane pa je manje vidljiva. Ne sviđa mi se to što kopča nije na sredini nego (bar u mom slučaju) "pobegne" više u stranu.
Prednosti nato ( i zulu ) kaiša su pre svega bezbednost, leti je udobnije nositi sat na nato kaišu jer je sam sat daleko lakši nego kada se nosi metalna narukvica.
Meni se jako sviđa način nošenja nato kaiša koji je Rus pokazao na prethodnom videu. Praktično se nato kaiš svodi na zulu kaiš. Sat je manje izdignut, kopča se može podesiti tako da bude nacentrirana bliže sredini zgloba a nema ili je manja ona džomba sa strane zgloba. Po mom mišljenju najpraktičniji način nošenja nato kaiša.
Par fotki gde se vide sve vizuelne mane nato kaiša (na poslednjoj je možda zulu kaiš):
PS-Inače nato kaiš može lepo stajati Seiku 5, ako se izabere prava širina kaiša i ako se lepo uklopi sa brojčanikom.
Poslednja ispravka: skydrummer (19.1.2016. u 18:50)
Bookmarks sajtovi