Ovako: imas ih sa ugradjenim (ili vise njih) linkom koji se odstranjuje - vraca lako. Ako ovo nema, ostaje odstranjivanje jednog po jednog reda pletenice upotrebom "sile". Brusilica, ali mala napr. Dremel. Ili neke bas dobre secice.
Ovako: imas ih sa ugradjenim (ili vise njih) linkom koji se odstranjuje - vraca lako. Ako ovo nema, ostaje odstranjivanje jednog po jednog reda pletenice upotrebom "sile". Brusilica, ali mala napr. Dremel. Ili neke bas dobre secice.
Nisam nikakav pogodak nasao za Puma zamenski kais. Valjda ih i ne prodaju. A obratiti se Puma predstavnistvu?
Jedino sto sam nasao a donekle lici Seiko Black Rubber 28mm Watch Band - 4A1J1JZ
ali to bi trebalo probati ...
Hvala na ideji.
Upoređivao sam. Liči, ali nije baš isto.
Kao što si rekao, trebalo bi probati... ali ne verujem da takav kaiš ima bilo ko kod nas... ili bar takav sat, pa da se uporedi.
Tražim dalje.
Upravo skratio seikovu Z-20 gumenu narukvicu ,duzi deo narukvice je bio duzine 14cm sto je za 3cm duze nego sto meni odgovara.Visak od 3cm sam isekao ziletom ,zatim taj iseceni komad stavio preko novog kraja narukvice i isekao po istim kruznim konturama.Nova ivica gume je izgledala sjajno i neravno pa sam je prvo poravnao grubljom smirglom a posle i ispolirao finom.Problem je sto se kod nas ne mogu naci gumene narukvice koje se mogu navuci na seikove "fat" iglice od 2.5mm a da nisu previse dugacke kao originalna-ronilacke su duze.
Zadovoljan sam kako je ispalo evo i slika:
Lepo si ti to uradio
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Kupio sam kaiš sa 5 prstenova firme Infantry, plaćena 8 eura, dugo sam je čekao, skoro 2 meseca nažalost, ali ionako nije namenjena nijednom satu koji trenutno postoji u mojoj kolekciji, već za nekog budućeg Orange Monstera Za sada je na Amfibji.
To je najozbiljnija firma do sada, imaju sopstvenu brendiranu kovertu, lepo i precizno odštampano uputsvo unutra, na pravilnom engleskom a ne dir friend best luck you and your famili engleskom.
Narukvica je odličnog kvaliteta, prstenovi baš masivni, toliko su teški da sumnjam da su od čelika. Najlon odlično obrađen, ivice i rupe. Širina savršena. Ma prezadovoljan sam. Evo slike kako izgleda, još slika u mojoj temi danas.
Zna li mi neko reći gdje je u Beogradu najbolji i najpovoljniji izbor nato narukvica?
Pozzz
pogledaj na kp ima li neko da prodaje, mislim da se slabo mogu naci po radnjama. Dolazi li u obzir online narudzba. Cini mi se da je marko14 postavio neki nas sajt koji se bavi prodajom pokusacu da nadjem
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Ako mi dozvolite za zapažanje: Imam brdo Infantry nato kaiševa i iskreno nisu mi nešto posebno. Materijal je suviše plastičan i krut, baš je najlon. Sa druge strane kupovao sam i crown & buckle kaiševe i zaista su prijatni za nošenje. Urađeni su od materijala koji je više platno nego najlon i osećaj je bolji nego ovih sa ebay-a
Bookmarks sajtovi